Kızılpınar'a modern park yapılıyor

Çerkezköy Belediyesi tarafından Kızılpınar Mahallesinde yeni park yapım ve mevcut parkların bakım onarım çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Çalışmalar kapsamında Kızılpınar Mahal

Çerkezköy 3.10.2017 19:57:00 0
Kızılpınar

ZEMİN ÇALIŞMALARI TAMAMLANDI

 

Kızılpınar Mahallesinde 8. Sokak ile 9. Sokak arasında bulunan Muhsin Yazıcıoğlu Parkı’nda bakım onarım çalışmaları aralıksız bir şekilde sürüyor. Çalışmalar hakkında bilgilendirmede bulunan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay “ Yaklaşık bin 600 metrekarelik alana sahip parkımızda yürüyüş ve bağlantı yollarının bordür taşı döşeme çalışmaları tamamlandı. Beton plak parke taş kaplama yürüyüş yolları yapıldı. Çocuk oyun alanı ve fitness alanı zemin çalışmaları tamamlandı” dedi.

 

“EN KISA ZAMANDA HİZMETE AÇMAYI HEDEFLİYORUZ”

 

Akay “ Muhsin Yazıcıoğlu parkında zemin çalışmaları tamamlanan çocuk oyun alanının kauçuk ile kaplanacak ve yeni neil oyun grupları monte edilecek. Ayrıca parkımız içinde 2 adet de fitness alanı oluşturduk. Önümüzdeki günlerde spor aletleri de monte edilecek. Aydınlatma çalışmalarının da tamamlanmasının ardından yeni bir görünüme kavuşacak olan parkımızı, en kısa zaman içinde Kızılpınar Mahallesi sakinlerimizin hizmetine açmayı hedefliyoruz” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10