Sütlübey Peynir Sarayı'ndan Çerkezköy Doğanspor'a kahvaltı

Tekirdağ Süper Amatör Ligi lideri Çerkezköy Doğanspor'a Çerkezköy'de faaliyet gösteren Sütlübey peynir Sarayı önceki gün Le Piano Reestaurant  Cafe'de  sabah kahvaltısı verdi.

5.10.2017 20:09:00 0
Sütlübey Peynir Sarayı

Kahvaltı programında Sütlübey  Peynir Sarayı Sahibi Ali Tokmak,Çerkezköy Doğanspor Kulubü Başkanı Kazım Asbaş,Kulüp Asbaşkanı Sabri Asbaş, Yönetim kurulu üyeleri, Takım antrenörleri ve futbolcular katıldı.

 

KULÜBÜMÜZE DESTEK VE  KATKI  SAĞLAYANLARA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 

Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş programda yaptığı konuşmada, “Çerkezköy Doğanspor camiası olarak halkımızın sevgisini kazanmak bizim en büyük moral kaynağımızdır. Hemen hemen her hafta gerek maç öncesi gerek maç sonrası ilçemiz iş adamlarının takımımıza verdikleri kahvaltılar bize büyük bir moral ve motivasyon sağlamaktadır. İşte bugün ilçemizin tanınmış işyerleri sahiplerinden olan Sütlübey Peynir Sarayı Sahibi Ali Tokmak kardeşimizin  takımımıza verdiği bu  nezih yerdeki kahvaltı takımımızın  olduğu gibi biz yöneticilerinde  yanında olduklarını göstermişler, moral ve motivasyonumuzu  bir kat daha yükseltmiştir . Takımımıza her zaman katkı ve destek veren ve bu günde kahvaltıda bizleri ağırlayan Sütlübey peynir Sarayı Sahibi Ali Tokmak’a şahsım,yönetim kurulumuz,teknik heyetimiz ve tüm sporcu kardeşlerim adına çok teşekkür ediyorum.İlçemizin güzel insanları bizlere katkı ve destek verdikleri sürece bu takım çok daha başarılı olacak ve kısa bir zaman dilimi içinde de takımımız hak ettiği yerde olacaktır. Çünkü bu inanç camiamızda var.”dedi.

 

KATKI VE DESTEĞİMİZ SÜRECEK

 

Asbaş’ın ardından konuşan Ali Tokmak, “Sütlübey Peynir Sarayı olarak Çerkezköy Doğanspor’un çok daha iyi yerlere gelmesi için katkı ve desteğimizi sürdüreceğiz.İlçemizin efsaneleşmiş futbol kulübüne katkı ve destek vermekten onur ve gururu duyuyoruz.Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan kurtulmasını sağlamak amacıyla yıllar önce bir avuç spor gönüllüsü büyüklerimiz tarafından kurulan bu kulübe herkesin katkı ve destek vermesi gerektiğine inanıyorum.Bu yıl  Tekirdağ Süper Amatör lig de mücadele eden Çerkezköy Doğanspor‘umuza başarılar diliyor,hedefine ulaşacağına da inanıyorum.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10