Kapaklıspor beşer beşer gidiyor

Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nde mücadele eden Kapaklıspor, 3. Hafta maçında Ergenegücü Ulaşspor'u kendi sahasında ağırladı. Rakibi karşısında çok rahat futbol sergileyen Kapaklıspor bu

Kapaklı 9.10.2017 18:41:00 0
Kapaklıspor beşer beşer gidiyor

KAPAKLI’DA OYNANDI

 

Kapaklıspor, Tekirdağ Süper Amatör Ligi 3. Hafta maçında Ergenegücü Ulaşspor ile karşılaştı. Pazar günü saat 13:00’da oynanan karşılaşmada Kapaklıspor sahaya Serhat, Tolga, Çağatay, Hüseyin, Mamadou Sacko, Nail, Gökhan, Berkay, Şaban, Tezcan ve Mercan’dan oluşan ilk onbiri ile çıktı. Ergenegücü Ulaşspor ise Hüseyin, Mesut, Mücahit, Bahadır, Emrecan, Emre, Okan, Volkan, Fatih, Emre ve Mecnur ilk onbiri ile maça başladı.

 

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI

 

Maça iyi başlayan ev sahibi ekip Kapaklıspor arzuladığı gole ise karşılaşmanın 29.dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Gökhan düzgün vuruş ile topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı. Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. 37.dakikada bu kez sahneye çıkan Çağatay uzaklardan mükemmel bir gole imza atarak farkı ikiye çıkardı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına alan Kapaklıspor ilk devrenin son dakikalarında Şaban ile bir gol daha bularak karşılaşmanın ilk devresini 3-0 önde tamamladı.

 

BEŞ GOLLE KAZANDI

 

Karşılaşmanın ikinci devresinde de rahat bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor rakibine pozisyon vermedi. Konuk ekip Ergene Gücü Ulaşspor ise kontra ataklarla gol arasa da istediği golü bulamadı. 52.dakikada sahneye çıkan Berkay takımının dördüncü golünü kaydetti.

 

Dört gollü üstünlükle son dakikalara rahat giren Kapaklıspor 89.dakikada Gökhan ile bulduğu golle karşılaşmadan 5-0 galip ayrıldı. Ligde ilk haftayı bay geçen ve geçen hafta Çorlu deplasmanında Çorlu Gençlerbirliğispor karşısında 5-0 galip gelerek lige 3 puan ile başlayan Kapaklıspor, ligin ikinci maçında da aynı skorla galip gelerek puanını 6’ya çıkardı. Konuk ekip Ergenegücü Ulaşspor ise üçüncü kez mağlup olarak puansız ligin dibine demir attı.

 

Haber / Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10