Başkan Akay'dan muharip gazilere anlamlı hediye

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciliği'ni ziyaret ederek, gazilerin talep ve sorunlarını dinledi. Ziyarette sıkıntılarını dile getiren Muharip

Çerkezköy 12.10.2017 17:34:00 0
Başkan Akay

KAPIDA KARŞILADILAR

 

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş ile birlikte dün Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilciğini ziyaret etti. Akay’ı Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan ve dernek üyeleri karşıladı. Akay ziyarette gazilerin talep ve sorunlarını dinledi.

 

AKAY’DAN YER TALEBİNDE BULUNDULAR

 

Ziyarette konuşan Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy Temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan “ Şuanda faaliyet gösterdiğimiz binamız devamlı üye sayımızın artmasından dolayı bize küçük geliyor. Yerimiz çok dar ve bir gazi arkadaşımız aracını dahi sokağa çekemiyor. Sizden bize yeni bir dernek binası tahsis etmenizi talep ediyoruz. Şu anda 90 üyemiz var ve bu sayı şehit ailelerimizle birlikte yüzü geçiyor. Bizlere yeni bir dernek binası tahsis ederseniz size minnettar kalacağız” diye konuştu.

 

“SIKINTINIZI ÇÖZÜMLEMEYE ÇALIŞACAĞIZ”

 

Çerkezköy’de yer konusunda sıkıntılarının bulunduğu kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay” Bu konuyla alakalı ne yapabilir detaylı bir araştırma yapalım. Sizlerin bu talebini de meclise getirelim. Çerkezköy sanayi kenti olmasıyla birlikte her yıl göç alıyor. Bunu da dikkate alarak bina konusundaki sıkıntılarınızı çözüme kavuşturmaya çalışacağız” dedi.

 

“GAZİLERE TÜRK BAYRAĞI HEDİYE ETTİ”

 

Akay “ Bugün ki ziyaretimin amacı yaklaşan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız ve aynı  zamanda İlçemizin düşman işgalinden kurtuluş günü olan 29 Ekim’i bu yıl daha da görkemli bir şekilde kutlamasını yapacağız. Bu nedenle Cumhuriyet bayramı öncesi siz gazilerimizin her birine evlerine asması için Türk bayrağımızı hediye ediyorum” dedi. Ziyarette Başkan Akay 70 adet bayrağı Türkiye Muharip Gaziler Derneği Çerkezköy temsilcisi Hasan Hüseyin Yarlıgan’a gazilere verilmek üzere teslim etti.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10