Projeye bir destekte Trelleborg Vibracoustic'tan geldi

Çerkezköy Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ''Bir Sınıf Donat Adını Yaşat'' kampanyası kapsamında  Trelleborg Vibracoustic

Çerkezköy 13.10.2017 19:59:00 0
Projeye bir destekte Trelleborg Vibracoustic

KATILIM YOĞUN OLDU

 

18 Ocak tarihinde başlayan ‘’Bir Sınıf Donat Adını Yaşat’’ projesine destekler tüm hızıyla devam ediyor. Dün de proje kapsamında Trelleborg Vibracoustic İnci Narin Yerlici İlkokulu’nda bir sınıfı donattılar. Dün saat 09.30’da gerçekleşen programa Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Çerkezköy Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman, okul müdürleri öğretmenler katıldı.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Programda açılış konuşması gerçekleştiren Okul Müdürü Muharrem İlgar “ Proje kapsamında okulumuzda bulunan sınıfımız donatıldı. Bu projeye katkıda bulunan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ve Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş olmak üzere, Trelleborg Vibracoustic yöneticilerine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

“PROJEYE KATKIDA BULUNMAK İSTEDİK”

 

Bu projeye katkıda bulunmaktan duydukları mutluluğu dile getiren Trelleborg Vibracoustic Çerkezköy Sosyal Komite üyeleri Recep Uyar ve Murat Yakar “ Şirket yöneticilerimizle bir araya gelerek sosyal projeye katkıda bulunmak istedik. Bu sınıfın tüm mimarisi ve donatılmasını fabrika olarak gerçekleştirdik. Yeni sınıfımızın okulumuza hayırlı olmasını temenni ediyoruz” dedi. 18 Ocak 2017 tarihinde Çerkezköy Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan 'Bir Sınıf Donat Adını Yaşat' projesinde birçok sınıfın donatıldığını kaydeden Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban “ Projemize katkıda bulunan herkese sonsuz teşekkür ediyoruz” dedi. Projeye katkıda bulunan Trelleborg Vibracoustic fabrikasına Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban tarafından plaket takdim ederken, Trelleborg Vibracoustic Çerkezköy Sosyal Komite üyeleri Recep Uyar ve Murat Yakar ise öğrencilere kitap dağıttı.  Konuşmaların ardından donatılan sınıfın açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesilirken, açılışın ardından davetlilere ikramda bulunuldu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10