Erbakan Vakfı Çerkezköy temsilciliği istişare toplantısı gerçekleştirdi

Eski Başbakanlardan Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın adını taşıyan ve oğlu Fatih Erbakan'ın Genel Başkanlığı'nı yaptığı Erbakan Vakfı'nın Çerkezköy Temsilciliğine Me

Çerkezköy 17.10.2017 19:03:00 0
Erbakan Vakfı Çerkezköy temsilciliği istişare toplantısı gerçekleştirdi

TEMSİLCİLİK METİN YAŞAR’A VERİLDİ

 

Erbakan Vakfı Çerkezköy Temsilcisi Metin Yaşar programda yaptığı konuşmada “Ülkemizin bilim ve siyaset tarihinde müstesna yeri olan Prof. Dr. Necmettin Erbakan hocamızın ismini taşıyan Erbakan Vakfı Çerkezköy Temsilciliği Genel Başkanımız Dr. Muhammed Fatih Erbakan tarafından şahsıma verilmiştir. Vakıf ise 27 Haziran 2013 tarihinde Ankara da kurulmuştur.  Erbakan Vakfı Genel Başkanı Muhammed Fatih Erbakan’dır” dedi. Vakfın gayesinden bahseden Yaşar “ Erbakan Vakfı, Prof. Dr. Necmettin Erbakan’ın ortaya koymuş olduğu Milli Görüş ilkeleri çerçevesinde ilmi, ahlaki, iktisadi ve siyasi alanlarda çalışmalar yapar. Milli Görüş hareketinin istikametini muhafaza etmeyi amaç edinerek mevcut çalışmalara öncülük eder ve destekler. Bu çalışmaların gayesi bütün insanlığın dünya ve ahiret saadetini temin etmektir” dedi.

 

“VAKIF BİNAMIZI AÇACAĞIZ”

 

Erbakan Vakfı Çerkezköy Temsilciliğinin binasını Atatürk Caddesinde açacaklarını kaydeden Yaşar “
En kısa zamanda vakfımızın tabelası asılacak ve hazırlıkların en kısa zamanda tamamlandıktan sonra Erbakan Vakfı Gen. Bşk.ımız Dr. Muhammed Fatih Erbakan tarafından açılışımız gerçekleştirilecektir.

 

Erbakan Vakfı Çerkezköy Temsilciliği çatısı altında yapılacak çalışmalarda bizlerle birlikte  bulunmak isteyen Erbakan gönüllülerini yanımızda görmek istiyoruz” diye konuştu.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10