Spor alanları artırılıyor

Spora ve gençliğe önem veren Kapaklı Belediyesi, gençlerin ve çocukların yararlanacağı spor alanlarının sayısını artırıyor.

18.10.2017 19:39:00 0
Spor alanları artırılıyor

“DİĞER MAHALLELERDE DE DEVAM EDECEK”

 

Kapaklı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde gençlerin sosyal aktivitelerini yapabileceği basketbol sahalarının yapım çalışmalarını sürdürüyor.İlk etapta İsmetpaşa mahallesi 38.sokak, Atatürk mahallesi Veli Çeken parkı , Cumhuriyet Mahallesi Neşet Ertaş Parkı ve Cumhuriyet mahallesi Çamlık parkında başlayan çalışmalar diğer mahallelerde de devam edecek.

 

“SPOR GENÇLERİMİZ İÇİN ÖNEMLİDİR”

 

Sporun gençler için önemli olduğuna dikkat çeken Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ Geleceğe hazırlanan bir toplumun sporu göz ardı etmesi mümkün değil. Kültürel ve sosyal anlamda kendilerini geliştiren gençlerin spor gibi her alanda tam donanımlı olmalarını istiyoruz. Sporun gençlerimize çok önemli katkı sağladığına inanıyorum. Spor, kardeşlik duygusunu pekiştirirken kötü alışkanlıklardan uzak durmak için de bir fırsattır. Bu nedenle başlattığımız spor sahaları çalışmalarımızı belirli plan ve program çerçevesinde sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10