Zabıta ekipleri sürücülere seslendi

Süleymanpaşa'da engelli vatandaşların dışarıda daha rahat bir şekilde hareket etmesini sağlamak amacıyla Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, broşür hazırlayarak sürÃ?

Süleymanpaşa 19.10.2017 19:32:00 0
Zabıta ekipleri sürücülere seslendi

KALDIRIMLARA PARK EDEN ARAÇLARIN CAMLARINA DA ASILDI

 

Engelli yolları, kaldırımlar ve engelli araç park yerlerine park eden sürücüleri uyararak farkındalık yaratmak üzere hazırlanan broşürler şehrin dört bir yanına dağıtılırken, özellikle kaldırım ve engelli yollarına park yapan araçların camlarına asıldı.

 

“AMPUTE MİLLİ TAKIMIMIZ SENİ GURURLANDIRDIYSA ARABANI KALDIRIMA PARK ETME”

 

Ampute Milli Takımımızın Avrupa Şampiyonluğunu kazanarak tüm ülkeyi sevince boğduğu günün hatırlatıldığı broşürde; “Ampute Milli Takımımız seni gururlandırdıysa; arabanı kaldırıma park etme, engelli yollarına araç park etme, engelli araç park yerlerine araç park etme. Onları onurlandır.” ifadeleri yer aldı.

 

ENGELLİ VATANDAŞLARIN HAYATLARINI “OLMASI GEREKTİĞİ GİBİ” KOLAYLAŞTIRMAK AMAÇLANDI

 

Broşür çalışması ile ilgili yapılan açıklamada şehirde kaldırımlar ve engelli geçiş yollarına parkların her geçen gün artmasının engelli vatandaşlarımızı araç yollarında hareket etmeye zorladığı ifade edilirken bunun sonucunda maalesef kazaların yaşandığı, bu kazaların önüne geçebilmek ve bir nebze olsun engelli vatandaşlarımız hayatlarını “Olması gerektiği gibi” kolaylaştırmanın amaçlandığı belirtildi.

 

Haber / Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10