Usta, 42.tekerlekli sandalyeyi Sedanur'a bağışladı

Türkiye Sakatlar Derneği (TSD) Çerkezköy Şubesi'nin gönüllü üyesi olan Süheyla Usta, kendi ve hayırseverlerin desteğiyle 42. akülü tekerlekli sandalyeyi 8 yaşındaki Sedanur Tüfek'e hediye e

Çerkezköy 19.10.2017 19:40:00 0
Usta, 42.tekerlekli sandalyeyi Sedanur

SEDANUR’UN YÜZÜNÜ GÜLDÜRDÜ

 

Dün Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi’nde düzenlenen programda derneğin gönüllü üyesi Süheyla Usta derneğe bir sandalye bağışında bulundu. Bu sandalye ile birlikte Usta’nın derneğe hediye ettiği 42’inci sandalye oldu. Aynı zamanda Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Başkan Yardımcılığı’nı yürüten hayırsever Usta “ Kızımıza daha önce tekerlekli sandalye hediye etmiştik. Kendisi rahat edemediği için bu sefer ona yatma ve bir çok özelliği bulunan akülü tekerlekli sandalye vermek istedim” diye konuştu.

 

“TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkan Yardımcısı Sakine Varlık “ Süheyla Hanım aynı zamanda derneğimizin kadın kolları başkan yardımcılığını da yürütüyor. Bunun yanında bir hayırsever olarak engelli üyelerimize tekerlekli sandalye, akülü araba ve özel araba yardımı yapıyor. Şahsımız ve derneğimiz adına kendisine çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10