Adan: MHP bu milletin sigortasıdır

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Çerkezköy İlçe Teşkilatı'nın yeni binası düzenlenen törenle açıldı.

Çerkezköy 23.10.2017 20:19:00 0
Adan: MHP bu milletin sigortasıdır

Açılış törenine katılan  MHP Genel Başkan Yardımcısı Celal Adan, “Bu vatanın bir karış toprağını bizden hiç kimse  alamaz. MHP’nin tüm ferdinin üzerinden silindir geçmeden bu milleti kimse bölemez. MHP bu milletin sigortasıdır” dedi. 

 

“MHP VE ÜLKÜCÜLER  HER ZAMAN OMUZ OMUZA EL ELEDİR”

 

Pazar günü 13:00-14.30 saatleri arası gerçekleşen açılış programında Bursa Gürsu Belediyesi Ayyıldız Mehteran Takımı Çerkezköylülere  güzel bir konser verdi.MHP Çerkezköy İlçe Yönetim Kurulu Üyesi İrfan Karademir’in Kur’an-ı Kerim tilaveti okumasının ardından ilk konuşmayı MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz yaptı.  Aydeniz, “ 1,5 yıldır Ülkücüler, MHP’den ayrılıyor diye sağda solda nara atanlar, bizleri bölmek gibi bir densizliğe kalkışanlara en büyük cevabımız bugün burada olduğumuz gibi tüm Türkiye genelinde sergilediğimiz duruşumuzdur. Ülkü ocaklarımız ve hareketimizin siyasi temsilcisi partimiz ‘omuz omuzadır, kol koladır. MHP ve ülkücüler her zaman omuz omuza el eledir” diye konuştu.

 

“ÜLKÜCÜLER, BURADA ÇERKEZKÖY’DEDİR”

 

“Milliyetçi Hareket Partisi ve ülkü ocakları dün neredeyse bugünde oradadır”  diyerek konuşmasını sürdüren Aydeniz “ Anamızı, babamızı, evladımızı geride bırakıp onların önüne davasını koymuş insanlar olarak Türk Vatanı ve Türk Milletinin bölünmez bütünlüğüne kendisini adamış insanlar olarak diyoruz ki işte Milliyetçi Hareket Partisi ve Ülkü Çerkezköy’dedir. Ülkücüler Türkiye’dedir. Ülkücüler dün Çanakkale’deydi, bugün Kerkük’tedir. Son günlerde medyada gündem oluşturan ‘Türkçülük’ meselesiyle ilgili de Türkçüyüz, Elhamdülillah Türk’üz ve bundan gururluyuz. Tarihin en şerefli milletine mensup olmaktan da övünmek bizim kıvançların en büyüğüdür” dedi.

 

“YAKIŞIR BİR BİNA OLMUŞ”

 

Programda konuşan MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel  “ Bugün burada güzel bir birlikteliği sağlayan MHP İlçe Başkanımız Ahmet Aydeniz ve Ülkü Ocakları Çerkezköy İlçe Başkanımız Tuncay Aktuğ ve onların yöneticilerine teşekkür ediyor,şükranlarımı sunuyorum. Ne mutluki bize Çerkezköy’de bu  güzel birlikteliği ve beraberliği sağladık. Dosta ve düşmana en güzel cevabımızı bu birlik beraberlikle verdik. Yeni binamız MHP’nin ve ülkü ocaklarının kurumsal kimliğine yakışır bir bina olmuş” dedi.

 

“780 YENİ ÜYE KAZANDIRDIK”

 

Milliyetçi Hareket Partisi’nin kuruluşundan bu yana Türkiye’nin gündemini belirlediğini, siyasi partiler içinde kamuoyu tarafından en çok tartışılan siyasi hareket olduğunuda ileri süren Önsel “Herkes Milliyetçi Hareket Partisi’nin üzerinden hesap yapmaya çalışıyor. Geçtiğimiz günlerde da partimizden, Tekirdağ İl Teşkilatı üyelerinden çok sayıda istifa olduğunu söylediler. Ancak seçim kurulu ile yaptığımız görüşmelerde 640 diye ifade ettikleri sayının gerçekte 33 olduğuna şahit olduk. Bir yıldır görev süremizde 780 tane yeni üyeyi teşkilatımıza kazandırdık ve bunun gururunu taşıyoruz” dedi.

 

“MİLLİYETÇİ HAREKETE YÖN ÇİZMEK KİMSENİN HADDİ DEĞİLDİR”

 

Koray Önsel MHP’ye yön çizilmeye çalışıldığını ve  bunun kimsenin haddi olmadığını da belirterek, “Trakya’nın en fazla üyesi olan teşkilatı olmak için çalışıyoruz.Birileri Milliyetçi Hareketin çöküşüyle ilgili hayal kurabilir.Biz onların hayallerini bozmaya geliyoruz. Milliyetçi harekete istikamet  ve yön çizmek kimsenin haddi değildir. Bizler Başbuğumuz Alparslan Türkeş’in yolunda, Genel Başkanımız Doktor Devlet Bahçeli’nin ve onun kıymetli yöneticilerinin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz. Bundan da kimsenin şüphesi olmasın. Milliyetçi Hareket  her zaman dimdik ayaktadır ve görevinin başındadır.Ne mutlu Türk’üm diyene ” diyerek sözlerini tamamladı.

 

“ÜLKÜ OCAKLARI ÖNEMLİ KURULUŞ VE ÖNEMLİ BİR BİR OKULDUR”

 

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Başkanı Olcay Kılavuz da Ülkü Ocaklarının Alparslan Türkeş ve beraberindeki büyük dava  adamlarının kurduğu kutsal bir kuruluş olduğunu belirterek,  “Ülkü Ocakları bugüne kadar Türk gençliğini Türklük şuuruyla, Türklük bilinciyle, İslam imanıyla ve ahlakıyla yetiştirmiştir, yetiştirmeye de devam etmektedir. Ülkü Ocakları önemli bir kuruluş ve önemli bir  okuldur. Gençliğimizi her alanda çok yönlü bir şekilde yetiştirme adına kurulmuş müstesna bir kuruluştur. Şimdiye kadar yetişmiş ağabeylerimiz, ablalarımız,kardeşlerimiz de devletimize, milletimize her anlamda hizmet etmektedir” dedi.

 

“BİR MİLLETİN GELECEĞİ  GENÇLİKTİR”

Kılavuz”  Başbuğ’un emaneti olan ülkü ocaklarının kararlı bir şekilde çalışmalarını ortaya koymaktadır. Bugünkü Türk gençliğine çok yönlü oyun kurulmuştur.  Bu nedenle gençliğimizi bilinçli bir şekilde yetiştirmeliyiz. Her alanda şuurlu bir şekilde geleceğe hazırlamalıyız. Eğitim olmadan gençlerimizi iyi bir şekilde yetiştirmeden sloganla veya bir takım davranışlarla hiçbir yere varamayız. Biz gençliğimizi imanlı, bilinçli, yüksek ahlaklı, fazilet sahibi bir gençlik olarak yetiştirdiğimizde yarınlarımız daha iyi bir şekilde şekillenecektir. Bir milletin yarınlarının en iyi şekilde oluşması için gençliğin dolu dolu iyi yetişmesi gerekmektedir” açıklamasında bulundu.

 

“GECE UYUMADAN, GÜNDÜZ   DURMADAN MÜCADELE EDİYORUZ”

 

Ülkü ocakları olarak eğitimde, sporda, sanatta, kültürde sosyal alanda gençliği iyi bir şekilde takip ettiklerini kaydeden Olcay Kılavuz “Maalesef türlü türlü tehditlerle, tehlikelerle karşı karşıyayız. Uyuşturucu bataklığı ile karşı karşıya kalmış bir gençlik var. Maalesef milli ve manevi değerlerimizin tartışıldığı bir süreçten geçmekteyiz. Aynı şekilde geleneklerimiz, göreneklerimiz yok edilmeye çalışılıyor. Ajanların, casusların, provokatörlerin  gençliğimizi özünden ve kökünden koparmaya çalıştığını da biliyoruz. Bu noktada bizler gerçek inanmış Türk milliyetçileri, Türk ülkücüleri olarak gece uyumadan, gündüz durmadan Türk milleti adına kararlılıkla mücadele ediyoruz” şeklinde konuştu.

 

ÜLKÜCÜ HAREKET BİZE ŞEHİTLERİMİZİN EMANETİDİR

 

Kılavuz, “Türkiye’nin her yerinde Ülkü ocakları çalışmalarını ortaya koyuyor. Bilgi yarışmalarımızla, kitap okuma yarışmalarımızla, çalıştaylarımızla, kurultaylarımızla uyuşturucu ve madde bağımlılığıyla mücadelede çalışmalarımızı ortaya koyuyoruz. Başbuğ’umuzun, şehitlerimizin emanetinin farkındayız. Bu kuruluşlar, milliyetçi ülkücü hareket  bize şehitlerimizin emanetidir. 4 Ocak 1968’de şahadete eren Nuri Kılıçkıran ağabeyimiz ile başlamış, binlercesiyle devam etmiş bir harekettir. Ülkücü hareket şehitler hareketidir. Bu anlayışla şehitlerimizin emanetine her zaman sahip çıkacağız, birliğimizi, beraberliğimizi, kardeşliğimizi her zamankinden daha fazla ortaya koyacağız. Çünkü buna hem Türk milletinin, hem Türk aleminin hem de İslam aleminin ihtiyacı var. Milliyetçi ülkücü hareket güçlüyse Türkiye güçlüdür, Türk milleti güçlüdür, İslam alemi güçlüdür. Nerede bir Türk ve Müslüman varsa orada kan ve gözyaşı akıyor.  Kanın da gözyaşının da son bulmasının yegane karşılığı milliyetçi ülkücü harekettir. MHP Çerkezköy İlçe teşkilatı ve Ülkü ocakları  Çerkezköy İlçe teşkilatı ile Ülkü Ocakları Çerkezköy Eğitim Kültür Vakfı Çerkezköy Temsilciliği hayırlı olsun.”diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 

MHP HER ZAMAN HAKLI ÇIKTI

 

Programda son konuşmayı MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Celal Adan yaptı.  Adan konuşmasına MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’nin selamlarını ileterek başladı. Adan: “Burası toparlanmış, belediyeyi de alırsınız, bu bölgede Allah’ın izniyle MHP’yi birinci parti yaparsınız” dedi ve şöyle devam etti. “Akil adamları Türkiye’ye gönderdiklerinde MHP Genel Başkanımız bunu doğru olmadığını söyledi. Bir müddet sonra akil adamlar kaybolup gittiler. Ama kazılan hendeklerde dünyanın en modern silahları ile şehitler vermeye devam ettik. Bugün MHP’nin durduğu yerde devlet icraat yapıyor. Bundan da büyük mutluluk duyuyoruz. Çünkü bütün belediyeleri bölücü eşkıyalardan aldılar ve bu memleketin bayrağına, ezanına bağlı olan devlet görevlilerini görevlendirdiler.MHP her zaman hep haklı çıktı” dedi.

 

“MİLLETİN YANINDAYIM DİYEN TEK LİDER BAHÇELİ OLDU”

 

Celal Adan,Kızılcahamam’da binlerce şehidin aynı sudan, aynı topraktan beslenerek orada bir abide gibi durduğunu da dile getirerek,  “İnanıyorum ki önümüzdeki süreçte Milli Eğitim Bakanlığı, üniversite rektörleri Kızılcahamam’a götürerek o gençlerin sergilediği mücadeleyi  anlatmaya ihtiyaç hissedeceklerdir. Çünkü ülkücüler iş bulmak, ihale almak için şehit olmadılar. Ülkücüler Allah’a inandılar, devletin bayrağına inandılar ve o günkü şartlarda kendilerine düşen sorumluluğu yerine getirdiler. 15 Temmuz’da bir alçaklıkla karşılaştık. Meclis bombalandı. O gün hayatını ortaya koyarak ‘ben milletin meşru iradesinin yanında demokrasiden yanayım’ diyen tek lider Genel Başkanımız Dr. Devlet Bahçeli’dir. 15 Temmuz’dan sonra çökertilmek istenen devletimizin yeniden inşası için MHP üstüne düşeni yapıyor. İstikrarın, Türk devletinin, demokrasinin tek teminatı MHP’dir” dedi.

 

“MHP’NİN ÜZERİNDEN SİLİNDİR GEÇMEDEN BU MİLLETİ KİMSE BÖLEMEZ”

 

Adan “ Diyarbakır ve belli bölgelerde ki  il ve ilçelerimizi biz Diyarbakır’ı anamızın namusu gibi severiz, ama eşkıyanın rahat ettiği bir ortamda bazıları, bizi suçlayan bir sürü alçak ‘Doğuyu verelim de rahata kavuşalım’ diyorlardı. Bu vatanın bir karış toprağını hiç kimse bizden alamaz. Ama bazıları bu iklimi yarattı. Barzani’ye zaman zaman yöneticiler büyük ilgi gösterdi ama hiçbir zaman MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli Barzani ile pkk’yı birbirinden asla ayırmadı. Bu milletin birliğine, kardeşliğine kurşun sıkan alçakları barındıran bölge Barzani bölgesidir. Biz Suriye’yi, Irak’ı 400 yıl yönettik. Hiçbir insan mağdur olmadı ama  coniler geldiler, sadece Irak’ta conilerin  alçakça musallat oldukları 35 bin genç kızımız intihar etti. Bunların medeniyet dedikleri vahşiliktir. ABD’nin silahı bizim namusumuza gücü yetiremeyecektir. MHP’nin  üzerinden silindir geçmeden bu milleti kimse bölemez ve böldürmeyeceğiz” dedi.

 

“KERKÜK TÜRK KALACAK”

 

Adan, MHP’nin temel politikasının 2 esasa dayandığını belirterek,  “En önemlisi ezanı hür, bayrağı hür Türkiye’dir. Diğeri de hiç kimsenin paradan dolayı namerdin önünde boyun eğmediği Türkiye’dir. MHP olarak bizi sıkıntıya sokacak hiçbir sorunun muhatabı değiliz. MHP’nin iktidarında adalet olur, onur olur, şeref olur, pkk olmaz, hain olmaz. Bayrağımız dik, ezanımız hür olur” dedi. Kerkük konusunda da, “Kerkük Türk’tür. Erbil sadece 400 binin üzerinde Türk’ün olduğunu bildiğimiz bir yerdir. Ama Kerkük öz be öz Türk’tür.Türk kalacaktır. Lozan Anlaşmasın’a göre o bölgenin sınırları değişirse bizim Musul ve Kerkük üzerinde yasal bir hakkımız var. Kerkük, Nevşehir kadar, Kayseri kadar Türk’tür. Devlet Bahçeli’nin ortaya koyduğu plakada, Kerkük Kayseri kadar güçlüdür. Kimse Türkmenlerin kılına bile dokunamaz dokundurmayız” dedi.

 

3 HİLAL ÇERKEZKÖY  BELEDİYESİNDE DALGALANACAK

 

Celal Adan,MHP’nin  Türkiye’nin en büyük partisi olduğunu ve MHP’yi bitirmeye kimsenin gücü yetemeyeceğini de belirterek,“MHP olarak dünden daha güçlüyüz. Hırsızı olmayan, hiçbir düşüncesinden dolayı ülkeyi sıkıntıya sokmayacak olan MHP iktidara gelmeyecek de kim gelecek. Benim bugün burada gördüğüm manzara 3 hilalli bayrak Çerkezköy Belediyesi’nde  dalgalanacak, bu bölgede MHP birinci parti olacak. Seçimlerde sayamayacağımız kadar çok oy alacağız” diyerek konuşmasını tamamladı.Ardından  MHP ve Ülkü Ocakları Çerkezköy İlçe Başkanlığı binasına katkıda bulunanlara plaket takdimi yapıldı ve sonra dualar eşliğinde açılış gerçekleştirildi.

 

YOĞUN   KATILIM OLDU

 

Açılış programına MHP Genel Başkan Yardımcısı İstanbul Milletvekili Celal Adan, MYK Üyesi Bülent Belen, Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz, MHP Tekirdağ İl Başkanı Koray Önsel, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, MHP İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz, MHP Kapaklı İlçe Başkanı İsmail Türker, MHP Çorlu İlçe Başkanı Barış Tırpan, Tekirdağ Ülkü Ocakları İl Başkanı Hakkı Açıkgöz, Çerkezköy Ülkü Ocakları Başkanı Tuncay Aktuğ, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, Özel Optimed Hastanesi Başhekimi ve 26. Dönem MHP Tekirdağ Milletvekili Aday Adayı Op.Dr.Recep Çalışkan, Çerkezköy Tokatlılar Derneği Başkanı Ersoy Aktaş, MHP Çerkezköy Belediye Meclis Üyesi Hasan Sakallı, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ile çok sayıda partili ve vatandaş katıldı. MHP Çerkezköy İlçe Başkanı Ahmet Aydeniz açılışa katılanlara teşekkür etti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10