Akay'dan gazetecilere bayraklı kutlama

21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü dolayısıyla Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Haber Gazetesi'ni ziyaret etti.

Çerkezköy 23.10.2017 20:22:00 0
Akay

Basın mensuplarını 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla gerçekleştirilecek olan kutlama programına davet eden Akay, tüm basın mensuplarına özel olarak hazırlatılan Türk bayraklarından hediye etti.

 

AKAY’DAN ANLAMLI HEDİYE

 

Başkan Akay’ı gazetemiz’in imtiyaz sahibi gazeteci Şaban Kardeş, Yazı İşleri Müdürü Faik Onur Kaya ile haber merkezindeki gazeteciler karşıladı. Ziyarette Başkan Akay,  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı öncesi hazırlattıkları ve tüm ilçe geneline dağıttıkları Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün  portresi bulunan Türk Bayrağından Haber Gazetesi çalışanlarına hediye etti. Başkan, gazetecilerin zor koşullar altında kamuoyunu bilgilendirme görevini üstlendiklerini kaydetti. Akay “ Bizlere doğru, dürüst ve tarafsız haber ulaştırmak için çalışan gazetecilerimizin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü kutlu olsun” dedi. Gazeteci Şaban Kardeş ise Başkan Akay’a ziyaretinden ötürü teşekkür etti. Çerkezköy Belediyesi tarafından hazırlanan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamalarına basın mensuplarını davet eden Akay “ 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında gerçekleştireceğimiz yürüyüş, kurtuluş koşusu ve Emre Aydın konserinde sizleri de aramızda görmekten büyük mutluluk duyacağız” açıklamalarında bulundu.

 

“ZONGULDAK VE KAHRAMANMARAŞ’A GİDECEĞİZ”

 

Ziyaretlerde basın mensuplarına belediyenin yürüttüğü çalışmalar hakkında bilgi veren Akay, bölgede yapılması planlanan Kömürlü Termik Santral konusunda verilen mücadelenin devam edeceğini, Çerkezköy’de yaşayan herkesin de bu mücadeleye destek vermesi gerektiğini ifade etti.Akay “ Geçtiğimiz aylarda muhtarlar ile birlikte Muğla Yatağan’daki termik santrale giderek bölge halkını dinledik. Zonguldak Çatalağzı Termik Santrali ve Kahramanmaraş Afşin Elbistan Termik Santrali’ni sivil toplum kuruluşlarının ve kanaat önderlerinin katılacağı programda termik santralleri  ziyaret ederek vatandaşlarımızı burada yaşayan bölge halkı ile buluşturup karşılıklı fikir alışverişinde bulunmalarını sağlayacağız” dedi.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10