Manav ve Başaran ailelerinin mutlu günü

Çerkezköy'ün tanınmış muhasebecilerinden Hasan Manav'ın kızı Sosyolog Özge Manav Çerkezköy eşrafından Nurettin Başaran'ın finansçı oğlu Enes Başaran ile yaşamını

Çerkezköy 24.10.2017 21:17:00 0
 Manav ve Başaran ailelerinin mutlu günü

YAKINDAN İLGİLENDİLER

 

Sebile- Hasan Manav çiftinin kızı Sosyolog Özge Manav ile Ümmühan- Nurettin Başaran çiftinin oğlu Finansçı Enes Başaran, önceki gün Beylice Düğün Salonu’nda düzenlenen düğün töreni ile dünya evine girdi. Düğün törenine gelen davetlileri Sebile-Hasan Manav ve dünürleri Ümmühan-Nurettin Başaran kapıda karşıladılar ve düğün sırasında da masaları gezerek davetlilerle yakından ilgilendiler.

 

NİKAHI BAŞKAN AKAY KIYDI

 

Düğün töreni öncesi nikah merasimi yapıldı. Genç Özge –Enes Başaran çiftinin nikahını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kıydı. Başkan Akay genç çifte iyi ve kötü günde birbirlerine sıkı sıkı sahip çıkmalarını ve evlilik müessesesinin kutsal olduğunu belirterek ömür boyu sağlıklı mutlu olmaları temennisinde bulundu. Nikah sonrası alkışlar eşliğinde düğün pastasını kesen genç çift ardından ilk danslarını da alkışlar eşliğinde yaptılar ve daha sonra takı merasimine geçildi.

 

DOYASIYA EĞLENDİLER

 

Özge- Enes Başaran çifti  takı merasimi sonunda aile yakınları ve arkadaşlarıyla canlı müzik eşliğinde halaylar çektiler, dans yaptılar ve gönüllerince gecenin geç saatine kadar eğlendiler.Genç özge-Enes çiftinin mutluluğu gözlerinden okunurken, davetliler de genç çiftin mutluluğuna  gece boyunca ortak oldu. Düğün sonunda gelinin annesi ve babası ile damadın anne ve babası ve genç çift düğün törenine katılan davetlilere mutlu günlerinde mutluluklarına ortak oldukları ve kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür ettiler.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Genç çiftin Beylice Düğün Salonu’nda 19:00-24:00 saatleri arasında düzenlenen düğüne, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Gümüş, Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu Üyesi Hasan İşcan,CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı,CHP Kapaklı İlçe Başkanı Kenan Seçkin, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, Çerkezköy Belediyesi Meclis Üyesi Nedim Yılancı, iş adamları, esnaflar,muhasebeciler,  gelin ve damadın çalışma arkadaşları,Manav ve Başaran ailelerinin eş, dost ve akrabaları ile çok sayıda davetli katıldı.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10