Halkla buluşma toplantısı gerçekleştirildi

Halkla buluşma toplantısı kapmasında Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan başkanlığında Muratlı İlçesi Arzulu Mahallesi sakinleri il buluştu. 

Muratlı 25.10.2017 20:13:00 0
Halkla buluşma toplantısı gerçekleştirildi

Toplantıda ayrıca Vali Yardımcısı Suat Yıldız, Kaymakamımız Dr. İsmail Altan Demirayak, Belediye Başkanı Nebi Tepe, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Zekeriya Sarıkoca, İŞKUR İl Müdürü Yaşar Esen, Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aysel Erkmen,  İlçe Jandarma Komutanı Serdar Çidem, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürü Ertekin Günaçtı, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mustafa Topçu, S.Y.D.V. Müdürü Bilgen Bulak, AK Parti İlçe Başkanı Emrah Tunca, mahalle muhtarları ve vatandaşlar hazır bulundu.

 

VATANDAŞLAR TALEP VE ÖNERİLERİNİ DİLE GETİRDİ

 

Arzulu Mahallesi sakinlerinin yanı sıra Hanoğlu, Yavaşça ve Yurtbekler Mahallesi sakinleri de katıldı. Vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinleyen Vali Mehmet Ceylan, dile getirilen sıkıntılar hakkında Kaymakam Dr. İsmail Altan Demirayak ve diğer yetkililerden bilgi alarak sorunların çözümü ve taleplerin yerine getirilebilmesi için gerekli çalışmaların yapılacağını ifade etti.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10