Doğanspor'un antrenörü Büyükergun Kahramanmaraş'ta

Tekirdağ Süper Amatör Ligde şampiyonluk hesapları yapan Çerkezköy Doğanspor'un başarılı hocası Soner Büyükergun 2.Lig Beyaz Grupta mücadele eden ve dokuz maçta bir galibiyet üç beraberlik ve be

27.10.2017 19:43:00 0
Doğanspor

BAŞARILAR DİLİYORUZ

 

Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş  konu ile ilgili gazetemize şu açıklamalarda bulundu. Asbaş, “Lig başında takımımızın başına getirdiğimiz değerli ve başarılı hocamızla lig sonunda anlaşmamız eğer birinci ve ikinci lig takımlarından teklif alırsam beni affedersiniz. Ancak Çerkezköy Doğanspor’un başında olduğum sürece de takımın en iyi yerlere gelmesi ve hedefinden şaşmaması içinde gerekeni yapacağımı bilmenizi isterim demişti ve hocamızla da anlaşmamız bu şekilde olmuştu. Gerçekten çok değerli ve başarılı bir hoca olan Soner Büyükergun’un Türkiye 2. Lig Beyaz Grubun önemli takımlarından biri olan Kahramanmaraşspor’dan teklif alması ve aldığı teklif sonunda da anlaşmasına memnun olduk. Hocamız lig başından bu yana takımımıza büyük katkı sağladı ve takımımızın başarılı olması için elinden geleni yaptı.

 

“ARAYIŞLARA GEÇTİK”

 

Hocamızın Kahramanmaraşspor A.Ş.’yi bugünkü zor durumundan kurtararak yükselişe geçireceğine ve başarılı olacağına inancımız tam. Çerkezköy Doğanspor’da görev yaptığı beş maçlık süre içerisinde de ne kadar başarılı ve değerli bir hoca olduğunu gördük ve kendisine takımımıza sağladığı katkı nedeniyle şahsım, yönetim kurulu üyelerimiz ve futbolcularımız adına çok teşekkür ediyoruz”dedi. Başkan Asbaş antrenör arayışlarını sürdürdüklerini ve yeni antrenör gelinceye kadar takımı kaleci antrenörünün çalıştıracağını ve hocalarına güvenlerinin tam olduğunu ve  birkaç maçta başarılar elde ettiği takdirde yeni hoca arayışından vazgeçeceklerini belirtti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10