BAL'da maçlar Pazar oynanacak

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta hafta sonunda birbirinden zorlu karşılaşmalar oynanacak. Haftaya lider durumda giren 1911 Çerkezköyspor deplasmanda puanı bulunmayan Yalova Kadıköyspor'a konuk olurken, ikinci s

27.10.2017 19:44:00 0
BAL

LİDER DEPLASMANDA

 

Haftaya 13 puanla lider durumda giren 1911 Çerkezköyspor 29 ekim pazar günü deplasmanda Yalova Kadıköyspor’a konuk olacak. Oynadığı dört karşılaşmada bir puan alan rakibi karşısında 1911 Çerkezköyspor’da tek hedef üç puan. Hafta içinde yaptığı antrenmanlarla maçın hazırlıklarını sürdüren 1911 Çerkezköyspor dün yaptığı son antrenmanın ardından bugün Yalova’ya hareket edecek. Yalova Atatürk Stadyumu’nda pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmayı ise Murat Madan, Batuhan Akkuş, Alperen Aksu, Muhammed Lütfü Çini yönetecek.

 

ALTINOVA BİGA’YA KONUK OLACAK

 

Oynadığı tüm karşılaşmaları kazanan ve 12 puanla ikinci sırada yer alan Altınova Belediyespor ise deplasmanda bu sezon istediği sonuçları alamayan ve 6 puanla sekizinci sırada yer alan Bigaspor’a konuk olacak. Biga İlyas Bayram Sahası’nda pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Burak Kaplan, Mertcan Yılmaz, Görkem Özdener ve Samet Tükenmez yönetecek. Dokuz puanla üçüncü sırada yer alan Sultangazispor ise evinde altı puanla yedinci sırada yer alan Edirnespor’u konuk edecek. Pazar günü saat 14.30’da başlayacak olan karşılaşma ise Cebeci Spor Kompleksi’nde oynanacak.

 

ÇORLUSPOR EVİNDE

 

Bir önceki hafta 1911 Çerkezköyspor’a tek golle mağlup olarak ligdeki ilk yenilgisini alan yedi puanla Gaziosmanpaşaspor ise evinde yedi puanla altıncı sırada bulunan Yeni Çanspor’u konuk edecek. Engin Ferik, Melih Uslu, Sinem Çetin ve Zeki Erdem’in yöneteceği karşılaşma ise Yıldıztabya Stadyumu’nda saat 14.30’da başlayacak. Tekirdağ temsilcisi Çorluspor 1947 ise evinde Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’u konuk edecek. Çorluspor 1947 altı puanla dokuzuncu sırada yer alırken, Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor ise dört puanla 11.sırada yer alıyor. Çorlu General Basri Saran Stadyumu’nda pazar günü oynanacak olan karşılaşma saat 14.00’de başlayacak.

 

LÜLEBURGAZSPOR BAY GEÇECEK

 

Geçtiğimiz hafta 2-0 öne geçtiği karşılaşmada Edirne derbisinde Edirnespor’a kaybeden Uzunköprüspor ise Ergene Şehir Stadyumu’nda dört puanla Çıksalınspor’u konuk edecek. Pazar günü saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı ise Oğuzhan Arslan, Enes Biroğlu, Süleyman Oral ve İlayda Nihal Çetiner yönetecek. Ligde bu haftayı Lüleburgazspor ise bay geçecek.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10