İzabella Pizza Atatürk Caddesi'nde açıldı

Trakya Bölgesi'nde Kırklareli, Edirne, Babaeski ve Lüleburgaz'da yıllardır hizmet veren İzabella Pizza 5. şubesini dün  düzenlenen programla Çerkezköy'de açtı.

Bölgede Gündem 27.10.2017 19:56:00 0
İzabella Pizza Atatürk Caddesi

AÇILIŞ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Trakya Bölgesi’nde ilk olarak 1999 yılında Kırklareli’nde kurulan İzabella Pizza 5 şubesini Atatürk Caddesi’nde açtı. Saat 14.00’de gerçekleştirilen açılışa AK Parti Tekirdağ Milletvekili Ayşe Doğan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge, AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva, Çerkezköy Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı, Kapaklı Belediye Meclis Üyesi Akın Yılmaz, ÇTSO Başkan Yardımcısı İsmail Akın ile davetliler katıldı.

 

“HAYIRLI OLSUN”

 

Programda konuşan AK Parti Tekirdağ Milletvekili Dt.Ayşe Doğan, işletmenin Çerkezköy’e ve işletmecilere hayırlı olması temennisinde bulundu.  İzabella Pizza işletmecisi Mehmet Akif Polat yüzde yüz yerli sermaye olduklarını, ürünlerinin etini ve hamurunu da Trakya usulü yaptıklarını kaydederek “ Çerkezköy halkına en iyi hizmeti sunmak için çalışacağız” diye konuştu. İlçe Müftüsü Bardakçı’nın yaptığı duanın ardından işletmenin açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesildi. Açılışın ardından davetlilere ikramda bulunuldu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10