İyi hizmet için zabıta personeline eğitim verildi

Süleymanpaşa Belediyesi İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğü tarafından Marmara Belediyeler Birliği'nin katkılarıyla zabıta personeline eğitim verildi.

Süleymanpaşa 1.11.2017 19:59:00 0
İyi hizmet için zabıta personeline eğitim verildi

DİĞER İLÇELERİN ZABITA PERSONELİ DE KATILDI

 

Tekirdağ Eczacılar Odası’nda iki gün süren hizmet içi eğitime ev sahipliği yapan Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü personelinin yanı sıra Tekirdağ Büyük Şehir Belediyesi, Malkara, Şarköy ve Muratlı İlçe Belediyesi Zabıta personeline İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Müdür Yardımcısı Sadettin Özyazıcı tarafından eğitim verildi.

 

ÖZYAZICI KATILIMCILARA BAŞARILAR DİLEDİ

 

Tekirdağ Eczacılar Odasında gerçekleşen eğitime Süleymanpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Gülferah Güral da katıldı. Özyazıcı’ya ve eğitime katılan Zabıta personeline başarılar dileyen Güral; eğitimler ile personelin bilgilerinin tazelendiğini ve görevlerini daha iyi yerine getirdiklerini dile getirdi.

 

ÇEŞİTLİ KONULAR ÜZERİNDE DURULDU

 

Verilen eğitimde, belediye zabıta yönetmeliği,  işyeri ruhsat yönetmeliği, büyükşehir belediyelerinde zabıta yapılanması, belediye zabıtasının kullandığı tutanak örnekleri ve uygulamaları, Kabahatler Kanunu ve Tebligat Kanunu üzerinde duruldu. Özyazıcı, eğitime katılan personelin sorularını da cevaplandırması ile birlikte hizmet içi eğitim son buldu. 

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10