TETUS kapsamında araçlar renk değiştiriyor

Çerkezköy ilçe merkezinde yolcu taşımacılığı yapan ve halk arasında mavi minibüsler olarak adlandırılan S.S Akarsu Birlik Minibüsleri Kooperatifi'nin tüm araçları Tekirdağ Büyükşehir B

Çerkezköy 2.11.2017 20:01:00 0
TETUS kapsamında araçlar renk değiştiriyor

“ALINAN KARARI UYGULADIK”

 

S.S. Akarsu Birlik Kooperatifi Başkanı Ali Öztürk konuyla ilgili yaptığı açıklamada; “ Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi’nin Toplu Ulaşım Sistemi (TETUS)  kapsamında, rehabilitasyon projesi kapsamında alınan karar gereği il genelinde hizmet veren özel toplu taşıma araçlarının rengi de belediye halk otobüslerinin rengi olan yeşil beyaz renkte boyanmasına karar verilmesi üzerine Çerkezköy’de şehir içi yolcu taşımacılığı yapan S.S. Akarsu Birlik Kooperatifi olarak araçlarımızı mavi beyaz renge boyamaya başladı” dedi.

 

ARAÇLARIMIZIN RENGİ ARTIK YEŞİL BEYAZ     

 

Öztürk “ Yeşil beyaz renge boyanan araçlarımızı bazı vatandaşlarımız tabelaya dikkat etmeden Çorlu, Tekirdağ ve Saray İlçesi’ne çalışan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne ait araç sanıyorlar. Araçlarımız boyandığı için vatandaşlarımızı bilgilendirmek istedik. Önceden mavi olan araçlarımız dediğim gibi TETUS kapsamında gerçekleştirilen proje kapsamında yeşil beyaz olarak birçoğu boyandı ve boyanmaya da devam ediyor. Bu renk değişimi vatandaşlarımızı şaşırtmasın, değişen bir şey yok, bir tek renk değişimi var. Vatandaşlarımızın şehir içi çalışan halk otobüslerinin tabelalarına bakmaları yeterli . Zaten şehir içi çalışan özel halk otobüslerimizin güzergahları da şehir içindeki durak yerleri de belli” diye konuşu.

 

Haber / Seyit SÜREN

 

 

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10