Temeli bugün atılacak

Çerkezköylü Hayırsever İşadamı Zeki Algur tarafından Fevzipaşa Mahallesi Memur Sokak'ta yaptırılacak olan Zeki Algur İlkokulu'nun temel atma töreni bugün gerçekleştirilecek.

Çerkezköy 2.11.2017 20:03:00 0
Temeli bugün atılacak

“ZEKİ ALGUR İLKOKULU 21 DERSLİKLİ OLACAK”

 

Sanayi kenti olan Çerkezköy’ün her geçen gün yoğun göç almasıyla birlikte devamlı artan öğrenci sayısı karşısında son yıllarda mevcut okulların yetersiz kalması nedeniyle Çerkezköylü hayırseverler ilçedeki okul açığını kapatmak için okul yaptırarak eğitime desteklerini sürdürmeye devam ediyor. Çerkezköylü iş adamlarından Zeki Algur da bu konuda eğitime desteğini Fevzipaşa Mahallesi Memur Sokak’ta bir ilkokul yaparak eğitim gönüllüleri kervanına katılan hayırseverler arasında yerini aldı.

 

21 DERSLİKLİ OLACAK

 

Fevzipaşa Mahallesi Memur Sokak’ta 692 ada iki parselde yapılacak olan Zeki Algur İlkokulu 21 derslikli olacak ve 9 ay içinde tamamlanarak  milli eğitime teslim edilerek, 2018-2019 eğitim öğretim yılında açılacak. Temel atma törenine Tekirdağ Valisi Mehmet Ceylan, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban,Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak,Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Tekirdağ İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan olmak üzere bir çok protokol mensubu,hayırseverler ve vatandaşların katılım göstereceği kaydedildi.

 

Haber / Seyit SÜREN

  


0282 726 91 91
0282 747 65 10