Mandalı: Kaldırımlar yayalar içindir

Kapaklı Belediyesi, vatandaşların huzurlu ve güvenli bir ortamda yaşamaları için yapmış olduğu çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor.

Kapaklı 3.11.2017 18:54:00 0
Mandalı: Kaldırımlar yayalar içindir

“SIKLAŞTIRARAK SÜRDÜRÜYORUZ”

 

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, kaldırım işgalleri konusundaki uygulamalarının devam ettiğini kaydederek “ Vatandaşlarımızın günlük hayatlarında yoğun bir şekilde kullandıkları kaldırımlara araç park edilmemesi ile ilgili gerekli çalışmaları yapmaktayız. Kaldırımı işgal etmiş araçlar ve gelişigüzel park edilerek trafik akışını olumsuz yönde etkileyen araçlara yönelik tedbirlerimizi uyguluyor, denetimlerimizi sıklaştırarak sürdürüyoruz” diye konuştu.

 

''ŞEHRİMİZE SAHİP ÇIKALIM''

 

Mandalı “ Görev sınırlarımız içerisindeki alanlarda, yayaların yürüyüş güzergâhlarında herhangi bir sorunla karşılaşmamaları için kontroller yapıyoruz, kanunların öngördüğü şekilde gerekli tedbirleri alıyoruz. Maalesef kaldırımlara araç park edilmesine hala rastlamaktayız. Bir kez daha belirtmek istiyorum, kaldırımlar, yayalar içindir. Kaldırımlar hepimizin. Lütfen uygun olmayan yerlere araç park etmeyelim. Kaldırımlara araç park edenlerle ilgili olarak cezai işlem uygulanmaktadır. Kapaklı Belediyesi olarak bizim de işimiz, şehrimizi daha güzel daha yaşanabilir bir kent haline getirmektir. Bunun için var gücümüzle, gece gündüz çalışmaktayız. Vatandaşlarımızın bu konuda daha duyarlı olmalarını rica ediyorum.”dedi.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10