Derbi Kapaklıspor'un oldu

Süper Amatör Ligde 7.hafta karşılaşmasında haftaya lider durumda giren Kapaklıspor derbi maçında Sitespor ile karşı karşıya geldi.

5.11.2017 20:02:00 0
Derbi Kapaklıspor

Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmayı 3-1 kazanan Kapaklıspor altıncı maçını da kazanmasını bilirken, Kapaklı Sitespor ise üç puanda kaldı.

 

GOL ERKEN GELDİ

 

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda saat 13.00’de başlayan karşılaşmaya etkili başlayan Kapaklıspor ilerleyen bölümlere doğru Mesut’un ayağından bulduğu golle öne geçti. Gelen golle birlikte Kapaklıspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, Kapaklı Sitespor ise beraberlik golü aradı. Karşılaşmanın ilk devresi Kapaklıspor’un 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlanırken ikinci devre Kapaklı Sitespor bulduğu golle skoru eşitledi. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın 60.dakikasında sahneye çıkan Şaban Kapaklıspor’u karşılaşmada bir kez daha öne geçirdi.

 

18 PUANA YÜKSELDİ

 

Karşılaşmanın kalan dakikalarında ise Sitespor beraberlik için yüklendi. Rakibini az adamla yakalayan Kapaklıspor uzatma dakikalarında penaltı kazandı. Topun başına geçen Sacko düzgün vuruş ile maçın skorunu tayin etti. Karşılaşmadan 3-1 galip ayrılan Kapaklıspor puanını 18 yaparak liderliğini sürdürürken, Kapaklı Sitespor ise üç puanda kaldı.

 

Haber / Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10