Ak Parti'nin iktidardaki 15 yılı Kapaklı'da kutlandı

AK Parti Kapaklı İlçe Teşkilatı, 3 Kasım 2002'de iktidara gelen partinin 15.yılında eski belediye meydanında çadır kurup üye çalışması gerçekleştirdi.

Kapaklı 5.11.2017 20:11:00 0
Ak Parti

Basın açıklaması gerçekleştiren AK Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin “ Başarımızın arkasında milletimizle kurduğumuz kuvvetli bağ ve yine milletimizden aldığımız güçlü destek var” dedi.

 

BASIN AÇIKLAMASI YAPTI

 

Düzenlenen basın açıklamasında konuşan Ak Parti Kapaklı İlçe Başkanı Salih Bezgin, “3 Kasım 2002 yılında ülkemizde sadece milletimizin hayrını gözeten, kendi çıkarlarını asla düşünmeyen parti olarak iktidara geldik. İktidara geldiğimiz gün milletimizin makus olan bir ülke değil, bütün ve yardım eden bir ülke olduk. Borç alan bir ülke değil, borç veren bir ülke olduk. Ders verilip, ötekileştirilen, susturulan bir ülke değil ders veren ayaklarının üstünde dimdik duran bir ülke olduk. Ak Parti’nin Türkiye’ye kazandırdıklarının her biri elbette ki çok önemlidir, çok kıymetlidir. Fakat hiçbirimiz bu başarıdan kendimize pay çıkarmıyoruz. Bizim başarımızın arkasında milletimizle kurduğumuz kuvvetli bağ ve yine milletimizden aldığımız güçlü destek var” dedi.

 

“ALLAH YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN”

 

“Ak Parti iktidar olduğu günden bugüne, kimsesizlerin kimsesi, sesini duyuramayanların sesi, güçsüzlerin eli kolu, mazlumların umudu oldu” diyerek konuşmasını sürdüren Bezgin “Bu yüzden 15 yıldır aralıksız tek başına iktidar kalması için sahiplenildi. Yıllar geçse de hiçbir zaman bu başarı bizi şımartmadı, rehavete kaptırmadı. Tam aksine layık olabilmek için daha da kamçıladı. Gece gündüz durmadan çalıştığımız için, mücadele ettiğimiz için, korkmadığımız için, bıkmadığımız için, verdiğimiz sözleri tuttuğumuz için buralara geldik. Aynı kararlılıkta bu yolda koşmaya devam edeceğiz. Her daim sığındığımız liman olan milletimizden ve uğruna canlar feda edilen vatanımızdan hiçbir zaman vazgeçmeyeceğiz. Hedefimiz büyük, milletimiz büyük, Allah büyük. Allah yar ve yardımcımız olsun, yıl dönümümüz kutlu olsun” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL


0282 726 91 91
0282 747 65 10