Recep Şahin adaylığını açıkladı

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı seçimlerine kısa bir süre kala mevcut başkan Mustafa As'a rakip çıktı.

Çerkezköy 5.11.2017 20:12:00 0
Recep Şahin adaylığını açıkladı

Odaya üye esnafın yoğun ilgi gösterdiği basın toplantısında adaylığını açıklayan Recep Şahin, şoförlere hizmet etmek, onların çalışma şartlarını biraz daha iyileştirmek ve sorunlarını azaltabilmek amacıyla aday olduğunu kaydetti.

 

“2014 YILINDA ADAY OLDUM”

 

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanlığı  seçimleri öncesinde adaylığını açıklayan Recep Şahin dün basın toplantısı gerçekleştirdi. Kalabalık şoför esnafının katıldığı basın açıklamasında gövde gösterisi yapan Recep Şahin “ Bugün 2018 yılı ocak ayı içersinde yapılacak olan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasının başkanlık seçimlerinde başkanlığa aday olduğumu açıklıyorum. Bu vesileyle hepinize sevgi, saygı ve muhabbetlerimi sunarım. 2010 yılında taksici mesleği adı altında odaya kayıt yaptırarak üye oldum. 2014 yılında yapılan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın seçimlerinde uzun yıllar görev yapan Başkan Yaşar Kuş’un karşısında çok az bir oy farkla başkanlığı kaybettim. Yine 2014 yılında yapılan yerel seçimlerde Çerkezköy’ümüzün en kalabalık mahallelerinden biri olan Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahalle muhtarlığına vatandaşlarımızın teveccühü ile geldim. Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’na kayıtlı üye arkadaşların ve ağabeylerin kardeşlerin yoğun istek ve talepleri doğrultusunda sizlerinde huzurunda ocak ayında yapılacak olan Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın başkanlığına adaylığımı açıklıyorum” dedi.

 

“SEÇİM ÇALIŞMALARINA BAŞLADIK”

 

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nın iyi yönetilmediğini ifade eden Recep Şahin “ Hedefim üyelerimizin haklarını her platformda savunan, resmi kurumlarda odamızı en iyi şekilde temsil eden, üyelerimizin her sorununa ivedilikle çözüm bulan, üyelerimizi mesajla bilgilendirmeyip her zaman üyelerimize giderek sorunlarını dinleyen, çalışkan ve samimi bir yönetim oluşturmak istiyorum. Şimdiden seçim çalışmalarına başladım. Yönetime geldiğimizde neler başarabileceğimizi ve hangi projelerimizi hayata geçireceğimizi ilerleyen günlerdeki buluşmalarımızda anlatacağız. Ocak ayın içersinde yapılacak seçimlerin birlik, beraberlik içersinde geçmesini, odamızın yönetimine ve üyelerimize hayırlı olmasını diliyorum. Bugün bu açıklamada beni yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyorum” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10