Öğrenciler Tüyap kitap fuarını gezdiler

4 Kasım 2017 Cumartesi günü başlayan  36. TÜYAP İstanbul Kitap Fuarı'na Özel Çerkezköy Uğurokulları öğrencileride katıldı.

Çerkezköy 6.11.2017 20:42:00 0
Öğrenciler Tüyap kitap fuarını gezdiler

Yurt içi ve yurt dışından pek çok yayın evinin ve sivil toplum kuruluşunun katıldığı TÜYAP Kitap Fuarı, her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük bir ilgi gördü.

 

ÖZEL ÇERKEZKÖY UĞUR ORTAOKULU VE ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ DE ZİYARET ETTİ

 

Özel Çerkezköy Uğur Ortaokulu ve Anadolu Lisesi öğrenci, veli ve öğretmenleride 36. TÜYAP İstanbul Kitap fuarını önceki gün ziyaret ettiler. Önceki gün  TÜYAP Kitap fuarını ziyaret eden Uğurlu  öğrenci, öğretmen ve velileri kitap stantlarını tek tek dolaştılar,çeşitli kitaplar aldılar. Öğrenciler kitap fuarında kitap yazarlarıyla birebir görüşerek aldıkları kitapları imzalatma fırsatı buldular.

 

KİTAP OKUMA ALIŞKANLIĞINI ARTTIRMAYI AMAÇLIYORUZ

 

Özel Çerkezköy Uğur Ortaokulu ve Anadolu Lisesi yöneticileri, “Öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığını arttırmak, kitap sevgisini aşılamak ve yazarlarla tanışmak amacıyla gerçekleştirdiğimiz kitap fuarı gezimiz oldukça keyifli geçti. Tüyap sonrası da öğrencilerimizle birlikte Torium AVM’ de yemek ve dinlenme molası vererek gezimize ayrı bir renk kattık.”dediler.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10