Vaatlerini yerine getirmek için Akay'dan destek istedi

Fevzipaşa İlkokulu'nda geçtiğimiz günlerde yapılan meclis başkanlığı seçimini kazanarak Meclis Başkanı seçilen Ali Tuğra Taşçı, okul arkadaşlarının taleplerini iletmek ve eğitime ver

Çerkezköy 7.11.2017 21:46:00 0
Vaatlerini yerine getirmek için Akay

BAŞKAN AKAY’I ZİYARET ETTİLER

 

Fevzipaşa ilkokulu 4’üncü sınıf öğrencisi Ali Tuğra Taşçı, geçtiğimiz günlerde okullarında yapılan öğrenci meclis başkanlığı seçimini kazanarak Fevzipaşa İlkokulu Meclis Başkanlığı’na seçildi. Seçim dönemi arkadaşlarına verdiği vaatleri yerine getirmek amacıyla kolları sıvayan Ali Tuğra Taşçı, Okul Müdür Yardımcısı Oğuzhan Kaya, sınıf öğretmeni Pınar Tuğba Taşçı, Fevzipaşa İlkokulu meclis üyeleri Emirhan Cengiz, Elisa Kaya ve Sevgi Baltacı ile Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı ziyaret etti.

 

AKAY’DAN DESTEK İSTEDİ

 

Zorlu bir seçim dönemi yaşadıklarını ve bu süreçte okul arkadaşlarına bazı vaatlerde bulunduğunu, bu vaatleri yerine getirmek için de Çerkezköy Belediye Başkan Vahap Akay’dan destek beklediklerini kaydeden Fevzipaşa İlkokulu Meclis Başkanı Ali Tuğra Taşçı, “Okulumuzun bahçesinde oyun oynayabilmek için düzenlemeler yapılmasını ve futbol kalelerinin kurulmasını istiyoruz. Bir de okulumuzun kütüphanesi için sevdiğimiz yazarların kitap setlerinden istiyoruz” diye konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİLER

 

Ziyaretten büyük mutluluk duyduğunu ve öğrencilere teşekkür eden Belediye Başkanı Vahap Akay, Fevzipaşa İlkokulu öğrencilerinin isteklerinin yerine getirilmesi için ilgili birimleri telefonla arayarak gerekli talimatları verdi. Minik öğrenciler Atatürk ilke ve inkılaplarına ve cumhuriyete sahip çıktığı için de Başkan Vahap Akay’a teşekkür etti. Öğrencilere çeşitli hediyelerin verildiği ziyaret, hatıra fotoğrafının çektirilmesinin ardından sona erdi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10