Süt Üreticileri Birliği'nden Başkan Albayrak'a plaket

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'a Süt Üreticileri Birliğİ'ne ve süt üreticilerine yaptığı katkı ve desteklerden dolayı Çorlu, Marmaraereğlisi ve Ergene İlçeleri SÃ

Tekirdağ 8.11.2017 22:56:00 0
Süt Üreticileri Birliği

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ TARAFINDAN SÜT SOĞUTMA TANKI HEDİYE EDİLDİ

 

Başkan Kadir Albayrak programından dolayı plaket almaya katılamazken plaket, Çorlu, Marmaraereğlisi ve Ergene İlçeleri Süt Üreticileri Birliği Başkanı Niyazi Dibek tarafından Başkan Albayrak adına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Aslan'a verildi. Burada bir konuşma yapan Birlik Başkanı Niyazi Dibek "Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından birliğimize süt soğutma tankı hediye edildi. Bu anlamda, Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak'a birliğimize yapmış olduğu katkılardan dolayı plaket vermek istedik" şeklinde konuştu.

 

SAHİP OLDUĞUMUZ 5 VİZYON İÇERİSİNDE TARIM VE HAYVANCILIK ÖNEMLİ YER TUTUYOR

 

Büyükşehir Belediyesi olarak tarım ve hayvancılık alanında önemli çalışmalar gerçekleştirildiğini belirten Tarımsal Hizmetler Dairesi Başkanı Hacı Aslan ise "Çorlu, Marmaraereğlisi ve Ergene İlçeleri Süt Üreticileri Birliği tarafından verilen plaket için Büyükşehir Belediye Başkanımız Kadir Albayrak adına teşekkür ederim. Büyükşehir Belediyesi olarak sahip olduğumuz 5 vizyon içerisinde tarım ve hayvancılık önemli bir yer tutuyor. Tekirdağ'ın bu alanda daha da gelişmesi için elimizden gelen her türlü desteği üreticilerimize vermeye devam edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

 

Haber / Abdullah ADIGÜZEL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10