Kalyon: Emeğin karşılığı açlık sınırı değildir

Saadet Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Mehmet Kalyon bir basın açıklaması gerçekleştirerek asgari ücret politikasını değerlendirdi.

Çerkezköy 9.11.2017 21:01:00 0
Kalyon: Emeğin karşılığı açlık sınırı değildir

“SİZ KARNINIZI DOYURUN DEMEK OLMAZ”

 

Türkiye’de çalışanların adeta açlığa mahkûm edildiğini kaydeden Kalyon “ Emeğin karşılığı açlık sınırı değildir. Çalışanlara ‘siz karnınızı doyurun sadece’ demek olmaz. Devletin yapacağı şey çalışanların zaruri ihtiyaçlarını karşılamak, onlara en azından yoksulluk sınırının üstünde bir ücret verilmesi gerekir.” dedi.

 

“MADDİ KALKINMA DIŞINDA MANEVİ KALKINMA DA ÖNEMLİDİR”

 

Parti olarak yaşanabilir bir Türkiye hedefiyle yola çıktıklarını kaydeden Kalyon, “Yaşanabilir Türkiye dediğimiz zaman iki konu çok önemli. Bunlardan biri ahlak ve maneviyatımızı barındıran manevi kalkınma, diğeri de sanayi ve teknolojiden oluşan maddi kalkınmadır. Bir diğer önemli olan da yeniden büyük Türkiye hedefidir. Bu da yeni bir dünya, şahsiyetli bir dış politika, İslam Birliği, D8, D60 ve D160 hedeflerini içerisinde barındırmaktadır” açıklamasında bulundu.

 

“BÖYLE İŞ OLMAZ”

 

Ülkede yapılan icraatta plan ve programdan vazgeçildiğini kaydeden Kalyon, Saadet Partisi’nin programını da anlatarak “ Önce hedef belirleyeceğiz sonra da o hedefe ulaşmak için plan yaparız. İşi ehline vereceğiz. Hizmette ve partide partizanlık yapmayız. Emanete ihanet etmeyiz. Yetim malına sahip çıkarız. İsrafa kaçmayız. Adil olacağız. Kapımız herkese açıktır. Sadece bizim gibi düşünene değil karşımızda olana da açıktır. Toplumsal barışı ve huzuru sağlayacağız. Sonra da terörle etkin bir şekilde mücadele edeceğiz” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10