Sevgilisini kurşunlayan maganda tutuklandı

Saray'da ayrıldığı sevgilisi Cansu Ç.'yi silahla yaraladıktan sonra kayıplara karışan ve olaydan 24 saat geçmeden Vize Caddesi üzerinde Saray'da esnaflık yapan İbrahim Y.'nin içinde bulunduÄ

Saray 9.11.2017 21:06:00 0
Sevgilisini kurşunlayan maganda tutuklandı

Dün Saray Adliyesi’ne çıkartılan Ömer V. tutuklanarak Tekirdağ Cezaevi’ne gönderildi.

 

SEVGİLİSİNİ YARALAMIŞTI

 

Saray'da yaşayan Ömer V., dört gün önce, aralarında yaşanan sorunlar nedeniyle ayrıldığı sevgilisi Cansu Ç., ile yeniden birlikte olmak isteğiyle buluşmak istedi. Barışmayı kabul etmeyen ve Ömer V.’nin buluşma isteğini rededen Cansu Ç.'yi tabanca ile ayakları ve kalçasından 3 kurşunla vurup yaralayan Ömer V., olay yerinden kaçtı. Cansu Ç., ilk olarak Saray Devlet Hastanesi'ne daha sonra ise Çorlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılarak tedaviye alındı. Kayıplara karışan Ömer V. olaydan 24 saat geçmeden Vize Caddesi üzerinde İbrahim Y’nin otomobiline ateş açtı. Araçtaki İbrahim Y., saldırıdan yara almadan kurtuldu. 

 

SEFAALAN’DA YAKALANDI

 

İki silahlı saldırının ardından ortadan kaybolan Ömer V.'yi yakalamak için İl Emniyet Müdürlüğü ve Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri geniş kapsamlı operasyon başlattı. Polis, dün gece Saray İlçesi'nin Sefaalan Mahallesi’nde olduğunu belirlediği Ömer V.,'yi üzerinde saldırılarda kullandığı tabanca ile birlikte yakaladı.

 

SOSYAL MEDYA HESABINDA SALDIRILARI PAYLAŞTI

 

Bu arada Ömer V.'nin yakalanmadan önce sosyal medya hesabından, Cansu Ç.'nin birlikte olduğu kişiyi öğrenmesi gerektiğini belirterek, 'Bu kez konuşabileceğimiz bir yere götürmeliydim. O kişiyi öğrenmeliydim. Yanında durdum arabaya binmesini söyledim. Kaçmaya çalıştı bir elimle onu çektim. Diğerinde silahım direndi, yere oturdu. Gelenler de vardı öfkeme hakim olamadım. Bacağına sıktım kaçtım yakalanmamam gerekiyordu. Yakalanmadım da. Sabah varsayımlarımla bulduğum kişiye gittim. Hiçbir şey umurumda değildi. Bir el ateş ettim. O muydu bilmiyorum dönüş yapmamış olsam yakalardım. Yakalamadığım iyi oldu belki de' ifadelerini kullandı.

 

İBRAHİM B.’DEN ÖZÜR DİLEDİ

 

Saray İlçe Emniyet Müdürlüğünde ifadesi alındıktan sonra dün Saray Adliyesi’ne çıkartılan Ömer V. İbrahim Y.’nin aracının hasımlı olduğu kişinin aracına benzettiği için kurşunladığı ve İbrahim Y.’den Mahkemede özür dilediği öğrenildi. Şans eseri olaydan yara almadan kurtulan İbrahim Y. “Allah’tan verilmiş sadakamız varmış. Bu üzücü olayda aracıma kurşun isabet etmesi kadar olayda isimim geçmesi de beni üzmüştür. Ben Saray’da esnaflık yapıyorum ve bu olaylarla yakından uzaktan alakam olmamıştır. Olayı gerçekleştiren Ömer V. hem Savcı hem de mahkeme huzurunda olayı itiraf etmiştir. Benzeri olayların ilçemizde ve ülkemizde yaşanmamasını temenni ediyorum” diye konuştu. Tutuklama istemiyle dün öğlen saatlerinde mahkemeye sevk edilen Ömer V. tutuklanarak Tekirdağ  Cezaevi’ne gönderildi.

 

Haber / Faik Onur KAYA-Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10