Haftayı BAY geçeceğiz

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta haftaya 16 puanla lider durumda giren temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor sekizinci haftayı bay geçecek.

10.11.2017 18:57:00 0
Haftayı BAY geçeceğiz

Haftanın en önemli karşılaşmasında ise 15 puanla ikinci sırada bulunan Sultangazispor aynı puanla takipçisi Altınova Belediyespor’u konuk edecek.

 

LİDER DURUMDA BULUNUYOR

 

Bir önceki hafta Lüleburgazspor’u zorlu karşılaşmanın ardından mağlup ederek puanını 16 yapan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor 8.haftayı bay geçecek. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ligde oynadığı yedi karşılaşmada beş galibiyet, bir beraberlik ve tek yenilgi aldı. Rakip filelere 11 gol atan 1911 Çerkezköyspor kalesinde ise beş gol gördü.

 

SULTANGAZİSPOR EVİNDE

 

Oynadığı yedi karşılaşmada dört galibiyet ve üç beraberlik alan ligin yenilgisiz tek takımı Sultangazispor ise evinde 15 puanda bulunan Altınova Belediyespor’u konuk edecek. Pazar günü Cebeci Spor Kompleksinde oynanacak olan karşılaşma ise saat 14,30’da başlayacak. Karşılaşmayı Ömer Kocabey, Uğur Mahmut Zengin, Mehmet Ali Vardar ve Emre Korkmaz hakem dörtlüsü yönetecek.

 

ÇORLUSPOR 1947 DEPLASMANDA

 

12 puanla dördüncü sırada yer alan Bigaspor ise yedi puanla dokuzuncu sırada yer alan Çorluspor 1947’yi konuk edecek. Pazar günü Çanakkale Biga İlyas Bayram stadyumunda oynanacak olan karşılaşmada saat 14.00’de başlayacak. Karşılaşmayı ise Recep Buğra Çetin, Nimet Altunkıran, Özgür Tolga Özcan, Abdurrahim Gargi yönetecek. 11 puanla beşinci sırada bulunan Gaziosmanpaşaspor ile dört puanla on birinci sırada bulunan Çıksalınspor Yıldıztabya Stadyumunda üç puan mücadelesi verecek. Erkan Yeğin’in yöneteceği karşılaşmanın yardımcı hakemleri ise Emrah Gülhan, İlkeAkman, Habibe Yorgun oldu.

 

ZORLU KARŞILAŞMALAR OYNANACAK

 

Bu sezon istediği sonuçları alamayan Lüleburgazspor ise evinde orta sıralarda bulunan Yeni Çanspor’u konuk edecek. Mirat Budak Özdöl, Celal Eser, Cengiz Damar, Umutcan Bayram’ın yöneteceği karşılaşma ise 8 Kasım Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de oynanacak. Ligde tek galibiyetin lider 1911 Çerkezköyspor’dan alan Yalova Kadıköyspor ise bu hafta evinde zorlu karşılaşmaya çıkacak. Haftaya yedi puanda giren Edirnespor bu karşılaşmadan galibiyet ile ayrılıp taraftarlarını mutlu etmek istiyor. Pazar günü Yalova Atatürk Stadyumnda sat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı ise Bahadir İleri yönetecek. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise ligde orta sıralarda mücadele eden Uzunköprüspor ile Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor Ergene Sahası’nda karşı karşıya gelecek. Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan bu zorlu karşılaşmayı ise Gündeniz Gürtay yönetecek.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10