Cumhuriyet Mahallesi muhtarlık binası yenilendi

Kapaklı Belediyesi yerel yönetimlerin daha verimli ve dinamik bir hizmet vermesi için muhtarlık binalarını yeniliyor. Belediye ekipleri Cumhuriyet Mahallesi muhtarlığı binasını yenileyerek pazartesi gününden itibaren

Kapaklı 12.11.2017 21:14:00 0
Cumhuriyet Mahallesi muhtarlık binası yenilendi

MODERN HİZMET BİNASI

 

Kapaklı Belediyesi ilk olarak Cumhuriyet Mahallesi muhtarlık binasını yenileyerek modern bir muhtarlık binasını hizmete sundu. Cumhuriyet Mahalle muhtarlığında yenileme çalışmalarının tamamlandığını kaydeden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “Belediye olarak muhtarlık binalarımızı bir çalışma programı kapsamında yenileyerek daha modern, konforlu ve temiz ofislerde halkımıza hizmet etmelerini sağlıyoruz. Muhtarlar bizim mahallelerde ki temsilcilerimizdir. Diğer mahallerdeki muhtarlık binalarımızı da en kısa zamanda tamamlamayı hedefliyoruz” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ 

 

Desteklerinden ötürü Kapaklı Belediyesi’ne teşekkür eden Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Seçkin Dilsiz “ Kapaklı Belediyesi tarafından yaptırılan Cumhuriyet Mahallesi muhtarlık hizmet binamız tamamlanmış olup, 13 Kasım Pazartesi gününden itibaren halkımızın hizmetini başlayacağız. Başta Belediye Başkanımız İrfan Mandalı olmak üzere, Fen İşleri Müdürümüz Abdullah Çakmak’a ve emeği geçen herkese şahsım, mahalle sakinlerim adına teşekkür ediyorum. Mahallemize ve ilçemize hayırlı olsun” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA
 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10