Atar ve Ayaz ailelerinin mutlu günü

Çerkezköy'ün tanınmış ailelerinden BSH'dan emekli Makine Mühendisi Selçuk Atar ve PTT'den emekli Belgin Atar'ın Kızı Deniz Atar , Emine- İsmail Ayaz'ın oğlu Bilgisayar Teknisyen

Çerkezköy 13.11.2017 19:41:00 0
Atar ve Ayaz ailelerinin mutlu günü

NİKAHI BAŞKAN VAHAP AKAY KIYDI

 

Belgin- Selçuk Atar çiftinin kızları Deniz Atar, Emine-ismail Ayaz’ın oğulları Serhat Ayaz’ın Lidta Wedding Garden’de  gerçekleştirilen görkemli düğün töreni ile hayatlarını birleştirdi. Düğün merasimi alkışlar eşliğinde salona giren genç çiftin nikahının kıyılması ile başladı. Çiftin nikahını Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay kıydı. Nikahta kısa bir konuşma yapan Başkan Vahap Akay, “Çiftimiz evlenmek için belediyemize başvurdu. Evlenmelerine hiçbir mani görülmedi. Kendilerine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi ve evlilik cüzdanını geline takdim etti. Vahap Akay daha sonra genç çift ile hatıra fotoğrafı çektirdi.    

 

CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE EĞLENDİLER

 

Gelin Deniz Atar’ın anne babası  Belgin-Selçuk Atar ve damat Serhat Ayaz’ın anne ve babası Emine-ismail Ayaz, davetlileri kapıda karşıladı. Nikah merasiminin ardından gelin ve damat alkış eşliğinde ilk danslarını yaptılar. Genç  Deniz- Serhat çifti arkadaşlarıyla ve aileleriyle ve de yakın dostlarıyla birlikte gecenin ilerleyen saatlerine kadar canlı müzik eşliğinde  doyasıya eğlendi.  Deniz-Serhat Ayaz çifti kendilerini bu mutlu günlerinde yalnız bırakmayan tüm eş, dost ve akrabalarına teşekkür etti. 

 

 DAVETLİLER GENÇ ÇİFTİN MUTLULUKLARINA ORTAK OLDU

 

Öğretmen olan Deniz Ayaz Selen  ve bilgisayar uzmanı olan eşi Serhat Ayaz  Lidya Widding Garden’deki  düğün merasimine Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay,Çerkezköy PTT Eski Müdürü Hayrettin Danyeli,BSH ‘ın Eski İnsan Kaynakları Müdürü Ahmet Gayretli, okul müdürleri BSH’dan emekli olan gelin Deniz Ayaz’ın babası Selçuk Atar’ın çalışma arkadaşları,PTT’den emekli annesi Belgin Atar’ın çalışma arkadaşları, STK temsilcileri, kamu kurum ve kuruluşları temsilcileri,çok sayıda esnaf ve iş adamı ile  Atar ve Ayaz ailelerinin eş, dost ve akrabaları katıldı.gelinin Annesi ve babası Belgin-Selçuk Atar ile damadın Anne ve babası Emine –İsmail Ayaz çocuklarının mutlu günlerinde yanlarında olan tüm davetlilere teşekkür ettiler.

 

Haber / Seyit SÜREN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10