Eyüpoğlu Otomotiv ve Gayrimenkul'e görkemli açılış

Eyüpoğlu Gayrimenkul Danışmanlık Sahiplerinden Mücahit Eyüpoğlu sahibi olduğu  Eyüpoğlu Otomotiv ve Gayrimenkul işyeri Gazi Osman Paşa Mahallesi Namık Kemal bulvarı No:99'da dün saat 13.15't

Çerkezköy 14.11.2017 19:36:00 0
Eyüpoğlu Otomotiv ve Gayrimenkul

“BÖYLE İŞYERLERİ YENİ İSTİHDAMLAR YARATIYOR”

 

Açılış öncesi konuşma gerçekleştiren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge “ Bu gün güzel bir günde hayırlı bir işyerinin açılışını gerçekleştiriyoruz. Ticaretlerini düzgün yapan ve iyi birer ticaret erbabı ağabeylerim ve kardeşlerim Çerkezköy’e faydalı olacakları bu yeni iş yerlerinde kendilerine Rabbim hayırlı işler nasip etsin. Çerkezköy’e böyle güzel bir işyeri kazandırdıkları için teşekkür ediyorum. Çerkezköy’de 3 bin 500’e yakın kayıtlı esnafımız var. Esnaflarımız tezgahlarına sahip çıkarsa çocuklarının geleceğini de garanti altına alır. Bu açılışını yaptığımız Eyüpoğlu Otomotiv ve Gayrimenkul işyerinin sahiplerine,ilçemize ve bölgemize ve ülkemize hayırlı olsun.Eyüpoğlu kardeşlere hayırlı bol kazançlar diliyorum” dedi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Öge’nin konuşmasının ardından işletmenin açılışı protokol üyeleri tarafından kesildi. Açılışa Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öge ve yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Bozdağ, Çerkezköy Belediye meclis üyeleri Seyithan Caferoğlu, Dilaver Durak,Karaaağaç eski Belediye Başkanı Özkan Yücel, AK Parti Çerkezköy eski Kadın Kolları Başkanı ve eski belediye meclisi üyesi Nuran Yeşil, CHP eski Çerkezköy belediye meclis Üyesi Demet Eroğlu,esnaflar,STK yöneticileri,davetliler ve Eyüpoğlu ailesinin yakınları  ile eş ve dostları katıldı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10