Kapaklı Sitespor farklı kazandı

Süper Amatör Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan iki ekip Kapaklı Sitespor ile Çorlu Gençlerbirliğispor Kapaklı Sahası'nda karşı karşıya geldi.

14.11.2017 19:37:00 0
Kapaklı Sitespor farklı kazandı

Rakibi karşısında ikinci devre etkili bir futbol ortaya koyan Kapaklı Sitespor karşılaşmadan da 7-2 galip ayrılmasını bildi.

 

İLK DEVREDEN İKİ GOL ÇIKTI

 

Maça taraftarı önünde mutlak üç puan parolası ile başlayan Kapaklı Sitespor ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aradı. İlerleyen bölümlere doğru organize atakta golü bulan Kapaklı Sitespor kaydettiği golle karşılaşmada öne geçti. Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklı Sitespor ikinci golü ararken, konuk ekip Çorlu Gençlerbirliğispor ise beraberlik için yüklendi. Sağlı sollu ataklarını sıklaştıran ev sahibi ekip ilk devrenin sonlarına doğru bir gol daha bularak skoru 2-0 yaptı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklı Sitespor’un 2-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

FARKI AÇTI

 

Karşılaşmanın ilk devresini iki farklı mağlup kapatan konuk ekip Çorlu Gençlerbirliğispor ikinci devreye etkili başladı. İkinci devrenin hemen başında kaydettiği golle umutlanan Çorlu Gençlerbirliğispor ataklarını beraberlik için sürdürdü. Rakip kaleyi abluka altına alan Çorlu Gençlerbirliğispor bir gol bularak beraberliği yakaladı. İkinci devrede kalesinde gördüğü iki golün ardından oyun disiplininden kopmamaya çalışan Kapaklı Sitespor taraftarının desteğini arkasına alarak üst üste goller buldu. Beraberliği yakalamasına rağmen rakibinin üst üste gelen gollerine engel olamayan Çorlu Gençlerbirliğispor oyun disiplininden tamamen koptu. Tecrübeli oyuncuları ile goller bulmaya devam eden Kapaklı Sitespor karşılaşmadan da 7-2 galip ayrılmasını bildi. Bu galibiyet ile Kapaklı Sitespor puanını 6 yaparken, Çorlu Gençlerbirliğispor ise sekizinci hafta sonunda da puanla tanışamadı.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10