CHP'de görev dağılımı yapıldı

Cumhuriyet Halk Partisi Çerkezköy İlçe Teşkilatı 5 kasımda gerçekleştirdiği ilçe kongresinin ardından önceki akşam yeni ilçe yönetimi teşkilat binasında İlçe Başkanı Engin Camcı başk

Çerkezköy 14.11.2017 19:42:00 0
CHP

SIKI ÇALIŞMA İÇERİSİNDE BULUNACAĞIZ

 

Toplantıda konuşan ilçe Başkanı Engin Camcı, ilçe kongresinin demokratik şekilde CHP’ye yakışır şekilde büyük bir katılımla gerçekleştiğini belirterek, “Bu akşam burada yeni ilçe yönetim kurulumuzun görev dağılımı için bir araya geldik. Öncelikle yönetime kuruluna, denetim kuruluna ve diğer organlara seçilen arkadaşlarıma çalışmalarında başarılar diliyorum. Bildiğiniz üzere sıkı bir çalışma sürecine giriyoruz. Birlik ve beraberlik içinde bu süreci en iyi şekilde atlatacağımıza ve partimizi çok daha iyi yerlere taşıyacağımıza inanıyorum. Bu nedenle bundan böyle çalışmalarımızı çok daha sıkı şekilde sürdüreceğiz. Yapacağımız çalışmalarımızda yılmak, yorulmak olmayacak. Birlik ve beraberlik içinde görevimizi en iyi şekilde yerine getirmek için elimizden gelenin en iyisini yapmak  zorunda ve bilincinde olduğumuzu hepiniz biliyorsunuz. Yapacağımız görev dağılımında yeni göreve getirilecek arkadaşlarımızın da görevlerinde başarılı çalışmalar yapacağına inanıyorum.”dedi.

 

İLÇE SEKTERİ CEVDET AYKAÇ OLDU

 

Yapılan görev dağılımı sonunda ilçe sekreterliğine Cevdet Aykaç,örgüt yönetimi ve örgütlenmeden sorumlu başkan yardımcılığına Metin Akyıldız,yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcılığına Ruhi Taşdelen,sivil toplum  kuruluşlarından sorumlu başkan yardımcısı Özer Adalı, basın,halkla ilişkiler ve tanıtımdan sorumlu başkan yardımcısı Uğurcan Avcılar, Sayman Türkan Şans, ilçe eğitim sekreteri Hasan Keçe, ilçe bilişim sorumlusu Ayhan Özdaş,yönetim kurulu üyesi olarak da  Zafer Uyanık,Asuman Comart, Sibel Baloğlu,Hatice Altunyaprak,Hasan Tabak, Kadriye Öztürk,Kemal Buzkuş,Erdal Zengin görev aldı. Görev dağılımı sonunda İlçe Başkanı Engin Camcı göreve getirilenleri üyeleri tek tek tebrik ederek başarılar diledi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10