Kapaklıspor ilk puan kaybını yaşadı

Tekirdağ Süper Amatör Lig 9.hafta karşılaşmasında Kapaklıspor evinde 1461 Karadenizspor'u konuk etti. Rakibi karşısında son on dakikayı 10 kişi oynayan Kapaklıspor rakibi ile 1-1 berabere kalarak bu sezon k

20.11.2017 20:39:00 0
Kapaklıspor ilk puan kaybını yaşadı

KAPAKLI’DA OYNANDI

 

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor maça Serhat, Çağatay, Gurur, Hüseyin, Sacko, Nail, Serdar, Mertcan, Şaban, Tezcan ve Berkay ilk 11’i ile başlarken, 1461 Karadenizspor ise Süleyman, Tolunay, Uğur, Şahin, Başar, Serkan, Stephen, Gökhan, Boah, Harun ve İbrahim Kanbir kadrosu ile mücadele etti. Soğuk bir havada oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor taraftarları ilgi gösterdi. İlk dakikalardan itibaren rakip kalede gol arayan Kapaklıspor geliştirdiği ataklarda istediği gol ve golleri bulmakta zorlandı.

 

GOL ŞABAN İLE GELDİ

 

Karşılaşmanın ilk devresinde gelişen ataklardan gol çıkmazken, karşılaşmanın ikinci devresinde Kapaklıspor taraftarının desteği ile ataklarını sıklaştırdı. Sağlı sollu ataklarla rakip kaleyi abluka altına almayı bilen Kapaklıspor arzuladığı gole ise karşılaşmanın 68’inci dakikasında ulaştı. Sağ kanattan gelişen atakta Berkay’ın ortasını iyi takip eden Şaban şık bir golle Kapaklıspor’u karşılaşmada öne geçirdi. Gelen golle birlikte rahatlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda farkı artırmaya çalıştı.

 

İLK PUAN KAYBINI YAŞADI

 

Gelen golün şokunu üzerinden çabuk atan konuk ekip 1461 Karadenizspor karşılaşmanın 72.dakikasında geliştirdiği atakta bir gol bularak skora denge getirdi. Karşılaşmanın ilerleyen bölümlerine doğru karşılaşmada tekrar öne geçmeye çalışan Kapaklıspor’da 79’uncu dakikada Nail rakibine sert müdahalede bulundu. İkinci sıra karttan kırmızı kart gören Nail son on dakika takımını on kişi eksik bıraktı. Rakibi karşısında on kişi kalan ve ataklarını galibiyet için sürdüren Kapaklıspor istediği galibiyet golünü bulamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada da karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sona erdi. Bu sezon ilk puan kaybını yaşayan Kapaklıspor puanını 22 yaparken,1461 Karadenizspor ise 12 puana yükseldi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10