Velilerden öğretmenlere pastalı kutlama

Nurullah Narin Ortaokulu Okul Aile Birliği ile yönetim kurulu üyelerinin organizasyonunda 24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle kutlama programı düzenlendi.

Çerkezköy 24.11.2017 20:04:00 0
Velilerden öğretmenlere pastalı kutlama

ÖZEL PASTA KESİLDİ

 

Okulun konferans salonunda düzenlene n programa Okul Müdürü Musa Dinç, Okul Aile Birliği Başkanı Dicle Kapan, okul aile birliği üyeleri, veliler ve öğretmenler katıldılar. Programda Okul Ali Birliği üyeleri ve veliler tarafından yapılan ikramlar dağıtılırken, öğretmenler gününe özel yaptırılan pastayı ise Okul Müdürü Musa Dinç kesti. Pasta kesiminin ardından Okul Aile Birliği tarafından Okul Müdürü Musa Dinç’e hediye takdim edildi.

 

“BU GÜNLERİ ÖNEMSİYORUZ”

 

Okul Aile Birliği Başkanı Dicle Kapan “ Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz etkinlikte bu yıl da öğretmenlerimizi bu özel günlerinde yalnız bırakmak istemedik. Öğretmenler Günü gibi günleri bizler için oldukça önemli. Geleceğimizi emanet edeceğimiz öğrencilerimize daha güzel hizmetler verebilmek anlamında bu tür günleri bizler önemsiyoruz. Bugünde Okul Aile Birliği ve velilerimiz ile evlerimizde hazırladığımız pasta börekleri öğretmenlerimiz için yaptık.  Düzenlediğimiz bu programa katılan tüm öğretmenlerimize teşekkür ediyor ve öğretmenlerimizin Öğretmenler Gününü kutluyorum." dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Okul Müdürü Musa Dinç de başarılı ve değerli bir kadroyla çalışmaktan dolayı gurur duyduğunu belirtti.  Dinç “ Sevgi dolu bir öğretmen ışık gibidir. Sevgiyi sunanın sevgiyi hak etmesi gerekir. En çok sevilen öğretmen, en çok seven öğretmendir. Başarının anahtarı sevgidir. Gücümüzün farkında olarak bizlere emanet edilen servetin kıymetini bilmeliyiz. İyi eğitilen bir insan huzurlu bir toplum ve mutlu bir gelecek demektir. Ben bütün öğretmen arkadaşlarımın öğrencilerimiz için birer şans olmasını diliyorum. Bu duygu ve düşünceler ile başta başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere ebediyete intikal etmiş olan bütün öğretmenlerimizi saygı ile anıyor, öğretmelerime sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum. Öğretmenler Gününüz kutlu olsun” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10