Öğe'yi duygulandıran ziyaret

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve yönetim kurulu üyeleri 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla Çerkezköy Atatürk İlkokuluna ziyaret gerçekleştirdi.

Çerkezköy 24.11.2017 20:08:00 0
Öğe

34 yıl önce eğitim gördüğü okulu ziyareti sırasında duygulanan Öğe, öğretmenlere günün anısına çiçek takdim ederken, öğrencilere de kırtasiye seti hediye etti. 34 yıl sonra eğitim gördüğü sınıfa İlçe Başkanı olarak giren Öğe, ilkokul beşinci sınıfa kadar sınıf başkanlığı yaptığını ifade etti.

 

GÜNÜN ANISINA ÇİÇEK TAKDİM ETTİ

 

Dün yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Çerkezköy Atatürk İlkokuluna ziyaret gerçekleştiren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe, 34 yıl önce eğitim gördüğü okulda öğretmen ve öğrenciler ile bir araya geldi. 1-A sınıfına ziyaret gerçekleştiren Öğe, sınıf öğretmeni Öznur Eken’e günün anısına çiçek takdim etti. Öğrencilere okumanın öneminden bahseden ve tavsiyelerde bulunan Öğe “İlkler hiç unutulmaz. Öğretmenler çok değişiyor ama birinci ve ikinci sınıf öğretmenleri unutulmaz. Öğretmeninizi unutmayın ve derslerinize iyi çalışmanız gerekiyor. Okulda ise öğretmenlerinizi üzmeyiniz” diye konuştu.

 

ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

 

Çerkezköy Atatürk İlkokulunda 22 yıldır görev yapan 2-A sınıfı öğretmeni Saniye Memiş’e de ziyaret gerçekleştiren Öğe ve partililer Memiş’in öğretmenler gününü kutlayarak günün anısına çiçek takdim ettiler. Öğrenciler ders çalışması konusunda tavsiyelerde bulunan Öğe, öğrencilere de kırtasiye malzemesi dağıttı. Ziyarette 34 yıl önce eğitim gördüğü okula tekrar gelmenin mutluluğunu yaşadığını kaydeden Öğe “ Bugün sosyal medya hesabından 1-A sınıfında okurken öğretmenim Sabriye Çetinkaya ve sınıf arkadaşlarımla olan fotoğrafımı paylaştım. Hiçbir öğrenci ilk öğretmenini unutmaz. Bütün öğretmenlerimizin öğretmenler gününü kutluyorum” diye konuştu.

 

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10