O isimler yakalandı

Kapaklı'da geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kurşunlama olaylarının iddiaya göre azmettirici olarak aranan Cüneyt Enez ve yanında bulunan Ekrem Bayram ile Emir Cankaya Tekirdağ İl Emniyet MüdürlÃ?

Çerkezköy 26.11.2017 12:08:00 0
O isimler yakalandı

3 KURŞUNLAMA OLAYI GERÇEKLEŞTİRDİLER

 

Geçtiğimiz hafta Kapaklı’nın tanınmış iş adamlarından Mehmet Karaçoban evinin önünde aracından inerken silahlı saldırıya uğramış, beş metre mesafeden plakasız bir araçla kurşunlanan Karaçoban’ı yara almaktan cebindeki telefon kurtarmıştı.  Karaçoban’ın kurşunlanması konuşulurken, gecenin karanlığında bu defa Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı’nın kızı ve damadının işlettiği Mandalı Restaurant kurşunların hedefi olmuştu. Kapaklı’da iş adamları ve iş yerlerine yönelik ardı ardına gelen kurşunlama olaylarının ardından kurşunların hedefi haline gelen son işyeri ise Kapaklı’da uzun yıllardır halı saha işletmeciliği yapan Keleşler Halı sahası olmuştu. Benzer yöntemle yüzleri maskeli ve plakasız araçlarla kurbanlarına kurşun yağdıran kimliği meçhul şahıslara bu defa Zafer Çalışkan ve Bayram Dağlı karşılık verince zanlılar olay yerinden hızla uzaklaşıp kayıplara karışmıştı.

 

AZMETTİRİCİ CÜNEYT ENEZ

 

Kurşunlama olayının yaşandığı olaylarda şahısların ifadelerinden yola çıkarak olayı gerçekleştiren şahsın Cüneyt Enez olduğunun tespit edilmesinin ardından ekipler geniş çaplı soruşturma başlattı. Dün Saray İlçe Emniyet Müdürlüğüne gelen bir ihbar sonrası operasyon için düğmeye basan Tekirdağ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş ve Cinayet büro ekipleri, Kapaklı ve Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro ekipleri nefes kesen operasyonun ardından azmettirici Cüneyt Enez ve olayda silah ile ateş eden Emir Cankaya ve Ekrem Bayram’ı Silivri’de kıskıvrak yakaladı. Gözaltına alınan üç şahıs ifadeleri alınmak üzere Kapaklı İlçe Emniyet Müdürlüğüne getirildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 

Haber / Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10