Türlin : Başarıyı birlikte yakalayacağız

İyi Parti Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevine getirilen Cemalalettin Turlin ilçe teşkilatını oluşturma çalışmalarına hızlı başladı. Önceki akşam İyi partiye gönül verenle

Çerkezköy 26.11.2017 17:52:00 0
Türlin : Başarıyı birlikte yakalayacağız

“PARTİMİZİ EN ÜST NOKTAYA TAŞIMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞMAK ZORUNDAYIZ”

 

Toplantıda konuşan Cemalettin Turlin, “Genel Başkanımız Meral Akşener’in öncülüğünde kurulan ve ülkemiz siyasetine yeni bir soluk kazandıracağına inandığımız İyi Parti’de görev almaktan ve kurucu Çerkezköy İlçe Başkanlığı görevini getirilmemden dolayı mutluyum. Önümüzdeki günlerde Genel Başkanımız Meral Akşener tarafından da İyi Parti il ve İlçe kurucu başkanlığına getirilenlere resmen başkanlıkları tevdi edilecek. Görevimiz bize resmen tevdi edildiğinde İlçe yönetimimizi belirleyerek genel merkezimize isimleri ileteceğiz. Bu akşam burada hem bir birimizi tanımak hem de yönetimde yer alacak olan arkadaşlarımızı tanımak adına gerçekleştirdiğimiz bu toplantımızda sizlerinde önerilerini almak istedim. Yönetimimizi belirledikten sonra çalışmaları hızlı bir şekilde sürdüreceğiz. İyi Parti Çerkezköy İlçe teşkilatı olarak partimizin hedefine ulaşması için özverili bir şekilde yılmadan yorulmadan birlik ve beraberlik içinde el ele çalışacağız” diye konuştu.

 

“KAPIMIZ HERKESE AÇIK”

 

Turlin “ İyi parti olarak yapacağımız çalışmalarımızda hiç kimseyi ötekileştirmeden ayrımcılık yapmadan sürdüreceğiz .Partide kapımız herkese açık. Şu anda partimize olan ilgi tahminlerimizin çok üzerinde ve yurt genelinde örgütlenme çalışmalarımız tamamlanmak üzere olduğunu da belirtmek istiyorum. Halkımızın beklentilerine cevap verecek olan partimiz kısa sürede büyük bir halk kitlesini partisi olacaktır. İyi Parti olarak hedefimiz 2019 yılında yapılacak olan yerel  genel ve Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde başarılı olmaktır. Bu nedenle çalışmalarımızı çok sıkı bir şekilde yapacağız. Bugün bu toplantımızda herkesimden vatandaşımızın gönülden katılım gösterdiğini görmek beni çok mutlu etti.Toplantımıza katılan tüm arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum.Artık sizlerde birer İyi partili olduğunuzu bilmenizi isterim. İlçe başkanlığı binamızı da yakında açacağız ve o zaman sizlerle daha sık bir araya geleceğiz. İlçe yönetimimizi oluşturduktan sonra belirleyeceğimiz çalışma programı kapsamında yönetimde yer almayan arkadaşlarımızda birer yönetim kurulu üyesi gibi onlarla da el ele vererek çalışacağız. Başarıyı birlikte yakalayacağız. Elde edeceğimiz başarı yalnız yönetimin olmayacak hepimizin başarısı olacak.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10