Kapalı spor salonunda sona yaklaşıldı

Ergene Belediye Başkanlığı tarafından Velimeşe Mahallesi Spor Tesisi alanında yapılmakta olan 500 kişilik spor salonu inşaatında sona yaklaşıldı Kapalı Spor Salonu inşaatında  çalışmalar son s

Ergene 27.11.2017 19:02:00 0
Kapalı spor salonunda sona yaklaşıldı

EKİPLER SALON HAKKINDA BİLGİ VERDİ

 

Velimeşe Kapalı Spor Salonu hakkında açıklamada bulunan Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü Ekipleri,’ 10.06.2016 tarihinde sözleşmesi imzalanan  projenin, Velimeşe Mahallesi 557 ada, 3 parselde yapım işine başlanmıştır. Proje bünyesinde; Basketbol ve voleybol sahası, 500 kişilik tribün, bowling salonu, masa tenisi ve bilardo salonu, sauna, duş, wc, kafeterya ve yönetim alanı bulunmaktadır’ bilgisini verdi.

 

‘’ÇOCUKLARIMIZIN KÖTÜ ALIŞKANLIKLARDAN UZAK DURMASI TEMEL HEDEFİMİZ’’

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Hafta sonu mesai programında Ergene Kapalı Spor Salonu çalışmalarını yerinde inceleyerek, ekiplerden çalışmalar hakkında bilgi alarak, Yapımında son aşamaya gelinen Kapalı Spor Salonunu tesisinin içerisinde birçok aktivite alanlarının yer alacağının belirtti. Başkan Yüksel ‘ ‘Ergene halkımız için çalışmalarımızı sürdürmeye devam edeceğiz. Emeğimiz ve çalışmalarımız Ergene halkının yaşam kalitesini arttırarak gelecek kuşakların sağlam temeller üzerinde yaşam sürmesini sağlamaktır. Bizler bu anlamda çalışmalarımızı hedeflerimizi hayata geçirmeye devam edeceğiz. Spor Kompleksinin tamamlanmasıyla ilçe genelindeki  çocuklarımız ve gençlerimiz modern çağın gerektirdiği imkanlara sahip olarak sportif aktivitelerde bulunacaklardır. Sportif aktivitelerin yanı sıra sosyalleşme konusunda da gelişimini sağlayan çocuklarımızın kötü alışkanlıklardan uzak durması temel hedefimizdir’ şeklinde konuştu.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10