Erteleme maçında puanlar paylaşıldı

Tekirdağ Süper Amatör Ligde 10.hafta erteleme karşılaşmasında lider Kapaklıspor deplasmanda Marmaraereğlisi Belediyespor'a konuk oldu.

29.11.2017 19:20:00 0
Erteleme maçında puanlar paylaşıldı

Rakibi karşısında öne geçen ve penaltı vuruşundan yararlanamayan Kapaklıspor son dakikalarda gelen gole engel olamayarak karşılaşmadan bir puan ile ayrıldı.

 

İKİ OYUNCUSU SAKATLANDI

 

Hafta sonunda oynanması gerekirken açık öğretim sınavları nedeniyle Çarşamba gününe ertelenen Kapaklıspor ile Marmaraereğlisi Belediyespor karşılaşmayı büyük çekişmeye sahne oldu. İlk 45 dakikasında her iki takımında gol kaydına muvaffak olamadığı karşılaşmada Kapaklıspor iki sakatlık yaşayarak mecburi olarak oyuncu değişikliğine gitti. Sakatlanan Berkay’ın yerine Serdar, Mertcan’ın yerine ise Tezcan oyuna dahil oldu.

 

GOL TEZCAN’DAN GELDİ

 

Karşılaşmanın ikinci devresine etkili başlayan Kapaklıspor sağlı sollu ataklarla rakip kalede etkili hücumlar geliştirdi. Ataklarını aralıksız bir şekilde sürdüren lider Kapaklıspor arzuladığı gole ise oyuna sonradan giren Tezcan ile ulaştı. Tecrübeli oyuncu tezcan düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Kapaklıspor’u karşılaşmada öne geçirdi. Golden sonra büyük moral bulan Kapaklıspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. 74.dakikada gelişen Kapaklıspor atağında karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Sacko, topu direğe nişanlayınca Kapaklıspor iki farklı öne geçme fırsatından yararlanamadı.

 

76.dakikada ev sahibi ekip Marmaraereğlisi Belediyespor beraberlik golünü buldu. Sağ kanattan gelişen atakta topla buluşan Çağlar düzgün vuruş gerçekleştirerek skoru eşitledi. Golden bir dakika sonra ise Kapaklıspor’dan Serdar kırmızı kart görerek takımını bir kişi eksik bıraktı. Rakibinin eksik olmasını iyi değerlendiren ev sahibi ekip Marmaraereğlisi Belediyespor Kapaklıspor kalesini ablukaya aldı. Marmaraereğlisi Belediyespor geliştirdiği ataklarda bir türlü galibiyet golünü bulamadı. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada karşılıklı kaydedilen gollerle 1-1 sonuçlandı. Bu sonuçla lider Kapaklıspor puanını 23’e çıkartırken, Marmaraereğlisi Belediyespor ise 15 puanla beşinci sıraya yükseldi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10