Dikkatsizlik kaza getirdi; 2 yaralı

Kapaklı-Saray yolu Yenimahalle Mevkii'nde dün sabah saatlerinde aşırı hız ve dikkatsizlik kazayı beraberinde getirdi. İddiaya göre hatalı sollama yapan bir aracın karşı şeritten gelen araca çarpması s

Kapaklı 29.11.2017 19:30:00 0
Dikkatsizlik kaza getirdi; 2 yaralı

İKİ KİŞİ YARALANDI

 

Kapaklı-Saray çevreyolu Yeniköy kahveler durağı önünde dün sabah saat 09.30’da meydana gelen kazada Muzaffer Parlakçı idaresindeki 59 UY 337 plakalı araç iddiaya göre hatalı sollama yaparak Ömer Yasal idaresindeki 34 RA 326 plakalı araç ile kafa kafaya çarpıştı. Meydana gelen kazada kontrolden çıkan 59 UY 337 plakalı araç park halinde bulunan 34 GE 8339 plakalı araca da çarptı.

 

İKİ ARAÇTA DA BÜYÜK ÇAPTA MADDİ HASAR OLUŞTU

 

Kazada 34 UY 337 plakalı araç sürücüsü Muzaffer Parlakçı ve 34 RA 326 plakalı araç içersinde yolcu olan Ümmügül Erdoğan yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen 112 ekipleri tarafından Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Kaza nedeniyle Saray-Kapaklı yolu Jandarma ekipleri tarafından tek şeritten sağlanırken, araçların olay yerinden kaldırılmasının ardından trafik normale döndü. Kazada iki araçta da büyük çapta maddi hasar oluşurken, jandarma ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

 

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

 

Kapaklı-Saray yolu Yeniköy Mevkii’nde peş peşe yaşanan trafik kazalarına tepki gösteren vatandaşlar” Bu caddede deyim yerindeyse kazasız günümüz geçmiyor. Her duyduğumuz fren sesinde yüreğimiz ağzımıza geliyor. Bu kazalara dur denilmesi gerekiyor. Bu kazaların önüne geçilmesi için caddeye hız kesici konulmasını talep ettik. Ayrıca bu cadde üzerinde yayalar karşıdan karşıya geçerken her gün Kendilerine tehlikeye atıyorlar. Yetkililerin bir an önce buraya bir üst geçit de yapması gerekiyor.

 

Sürücülerinde bu yolda hız sınırlarına uymalarını istiyoruz. İlla birilerinin ölmesi mi gerekiyor? Yeter artık” şeklinde tepki gösterdiler.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10