Çolakoğlu: "Kötü oynadık, mağlup olduk"

Hafta sonunda deplasmanda Çıksalınspor'a 3-2 mağlup olarak liderliği Altınova Belediyespor'a kaptıran 1911 Çerkezköyspor'da Genel Kaptan Sebahattin Çolakoğlu karşılaşmayı değerlendird

4.12.2017 20:30:00 0
Çolakoğlu:

AÇIKLAMALARDA BULUNDU

 

Dün Kulüp binasında karşılaşmayla ilgili açıklamalarda bulunan Genel Kaptan Sebahattin Çolakoğlu “ Çıksalınspor karşılaşmasından mağlup ayrıldık ve çok üzgünüz. Zemin sentetik sahaydı. Genelde suni çimlerde sıkıntı yaşanıyor. Karşılaşmaya tam kadro çıktık. Hüseyin’in belinde ufak bir rahatsızlık vardı. Isınma hareketlerinin ardından Hüseyin’in belindeki ağrı arttı. Hüseyin’i kadrodan çıkarttık ve yerine Fet’i ilk onbire aldık. Aniden kadro değişti.  Etogo ile Hüseyin ikilisi bozulduğu zaman sıkıntı yaşadığımız maçlar oldu. Etago’nun yanında Mesut oyuna başladı. Maçın hemen başında mağlup duruma düştük. 20’inci dakikada ise arka direğe doğru yapılan orta şut karışımı vuruş ağlara gidince bir anda 2-0 mağlup duruma düştük. Takımda moral bozukluğu yaşandı. Daha sonra Ali Rıza ile bir gol bularak umutlandık. Karşılaşmanın ikinci devresinde gol ararken serbest vuruştan şansız bir gol yiyerek iki farklı mağlup duruma düştük. Maçta işler istediğimiz gibi gitmedi. İsmail sağ bek oynadı sağ bek Mert Akgül açıkta oynadı. Burak stoperle Hakan ile oynadı. Mecburen böyle revizyon yaptık. İkinci yarıda Fet çıktı Furkan oyuna girdi. Dakika 65’ten 80’e kadar yüklendik. Etego kendi becerisiyle güzel bir gol attı. Karşılaşmanın kalan dakikalarında final paslarını yapamadık” dedi.

 

“KÖTÜ OYNADIK”

 

Hakemlerin çok kötü bir yönetim sergilediğini kaydeden Çolakoğlu “ Sonuçta deplasmana gidiyoruz. Lider bir takımın maçına az da olsa kıdemli bir hakem yollamaları gerekiyor. Maça 21-22 yaşında genç hakem yolluyorlar. Yaşlarından dolayı küçümsemiyorum ama U14’te,U-15 Liginde maç yönetmiş hakemleri önemli maçlara veriyorlar. Genç hakemlerimiz de zorlu karşılaşmaları kaldıramıyorlar. Maç boyunca uyumsuz bir maç yönettiler. Karşılaşmanın hakemleri Bölgesel Amatör Ligde maç yönetecek kapasitede değillerdi. Tribünlerde son 10 dakika istemediğimiz olaylar çıktı. Hakemler tribündeki olaylara saha içinden bakmaktan oyun koptu. Top taca çıkıyor, hakemler korner veriyor.

Belki de son 10 dakika da çevireceğimiz maçı da tribün olayları nedeniyle çeviremedik. Kötü müydük? Kötüydük çok net söylüyorum. Ama saha dışında olaylar bizi etkilemeseydi beklide maçı alabilirdik. Ancak bunların hiçbirine sığınma istemiyoruz. Final paslarında sıkıntılar yaşadık. Sonradan oyuna giren oyuncularımızdan verim alamadık. Takımımızın fiziğinde kondisyonun da sıkıntı yok. Oyundan düşmüyor” dedi.

 

“ATKIMIZI YAKTILAR”

 

Çolakoğlu “ Maçta tribünlerde bazı olaylar yaşandı ama maç sonunda herkes birbirine sarıldı ve tebrik etti. Karşılaşmada bir tane güvenlik ve iki polis vardı. İstanbul’un göbeğinde bu maça üç güvenlik verilmesi şaşırtıcıdır. Biz yenseydik oyuncularımız  ve hakem dayakta yiyebilirdi. Maçtan önce bizim taraftar lideriyle onların taraftar liderli birbirlerine atkı takdim etmişler ve birbirlerine başarılar dilemişler. Maçın ilerleyen dakikaların dada bizim atkıları yakmışlar. Bizim atkıların yakıldığı görülünce de ortalık karışmış. Bize bununla ilgili bir şey gelirse savunmamız hazır” diye konuştu.

 

“ALTINOVA BELEDİYESPOR’U MAĞLUP EDECEĞİZ”

 

‘Bundan sonra bir puan bile kaybetmeye tahammülümüz yok’ diyerek konuşmasını sürdüren Çolakoğlu “ Altınova Belediyespor karşılaşması bizim tekrardan liderlik maçımız olacak. Bütün bonusları dağıttık. Bizim hala avantajımız var. Çanakkale deplasmanlarını bitirdik. İkinci devre sadece bir Yalova deplasmanımız kalıyor. Altınova Belediyespor maçına taraftarımızla birlik ve beraberlik içinde bir karnaval havasında çıkmamız gerekiyor. Altınova’yı buradan eli boş gönderceğiz. Bu maçta tribünlerin hınca hınç dolmasını bekliyoruz. Bu maçı almak için elimizden gelen her şeyi yapacağız” dedi.

 

“BAŞARISIZLIĞIMIZI İSTEYENLER VAR”

 

Çolakoğlu “ takımımıza sahip çıkılması gerekiyor. Esnafımızın bize katkısı çok yüksek. Ama biraz daha katkı sağlanmalı diye düşünüyorum. Takım başarılı olunca herkes mutlu oluyor. Başarısızlığı bekleyen çok insan var. Ama ben onlara bizzat lig sonunda gereken cevabı vereceğiz. Şampiyon olacağız diye demiyorum ama tabi ki parolamız şampiyonluk. Lig sonunda başarısızlığımızı bekleyen bütün samimiyetsiz insanlara verecek güzel bir cevabımız var” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

   


 


0282 726 91 91
0282 747 65 10