'' Muhtarlar bizim en iyi yol arkadaşımızdır''

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Kapaklı'da görev yapan mahalle muhtarlarına ziyarette bulunarak öneri ve taleplerini dinledi.

Kapaklı 4.12.2017 20:34:00 0

ÖNERİ VE TALEPLERİ DİNLEDİ

 

Başkan Albayrak’ın ilk durağı ilçeye bağlı İnönü Mahallesi Muhtarı Sabahattin Mandalı oldu. Ardından sırasıyla Atatürk Mahallesi Muhtarı Bilal Tokuç'u, Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Seçkin Dilsiz'i, İsmetpaşa Mahallesi Muhtarı Ahmet Aydın'ı, Bahçelievler Mahallesi Muhtarı Yüksel Öztürk'ü, Fatih Mahallesi Muhtarı Metin Yurteri'yi, Mimar Sinan Mahallesi Muhtarı Abdulbaki Aladağ'ı ve Kazım Karabekir Mahallesi Muhtarı Çetin Özhan'ı ziyaret ederek muhtarların mahalleleri için öneri ve taleplerini dinledi.

 

‘’MAHALLELERİNİ EN İYİ TANIYAN, BİLEN MUHTARLARIMIZDIR’’

 

Mahallelerde sürdürülen çalışmalar hakkında muhtarlardan bilgi alarak ziyaretler hakkında açıklamada bulunan Başkan Albayrak, , "Muhtarlarımız, bizim önemli yol arkadaşlarımızdır. Bu anlamda muhtarlarla çalışmaktan, onların yönlendirmesi ve ihtiyaçları doğrultusunda hizmetlerimizi gerçekleştirmekten oldukça memnunuz. Tekirdağ il genelinde toplamda 355 mahallemiz var. Mahallelerini en iyi tanıyan, bilen kişiler muhtarlarımızdır. Bu yüzden de devam eden çalışmalarımızda sürekli olarak muhtarlarımızla koordineli bir şekilde hareket ediyoruz. Ben, yol arkadaşım olan bütün muhtarlara teşekkür ediyorum" ifadelerine yer verdi.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10