''Kapımız sizlere her zaman açıktır''

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, vatandaşların istek ve önerilerini dinlenmesi amacıyla yapılan halkla buluşma toplantısını bu ay Bağlık Mahallesi'nde gerçekleştirdi.

Çerkezköy 5.12.2017 22:16:00 0

KATILIM YOĞUNDU

 

Mahalledeki bir kıraathanede toplantıda Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’ın yanı sıra, İlçe Jandarma Komutanı Volkan Torun, İlçe Emniyet Müdürü Serdar Kurtoğlu,  Çerkezköy Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Nuray Koç, İlçe Yazı İşleri Müdürü Muhteber Kuralay, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkanı ve Bağlık Mahalle Muhtarı Tahsin Akgün ve vatandaşlar hazır bulundu.

 

VATANDAŞLAR ŞİKAYETLERİNİ DİLE GETİRDİ

 

Toplantı sonrası yapılan açıklamada mahallede bazı sokaklarda gece aydınlatmalarının olmadığı, Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan gece devriyelerinin artırılması, bazı sokakların okula çok uzak olmasından dolayı okul ihtiyacının olduğu, mezarlık yeri talebi, çocuk parklarının artırılması gibi sorunlar vatandaşlarımız tarafından dile getirildiği belirtildi.

 

‘’BİZLERE ŞAHSEN VEYA DİLKÇE İLE BAŞVURUN’’

 

Vatandaşlarımızın görüş, dilek ve şikâyetlerini dinleyerek not alan Kaymakam Abban, sorunların çözümü için gerekenlerin yapılacağını söyleyerek “İlçemizde 10 mahalle bulunuyor. Halkla buluşma toplantılarımızı her ay değişik mahallelerimizde gerçekleştiriyoruz. Herhangi bir istek, dilek ve şikâyetiniz olursa halkla buluşma toplantılarını beklemeyin. Kapımız her zaman sizlere açıktır. Bizlere şahsen veya dilekçe ile başvurun. Bizlere ulaşan hiçbir dilekçeyi cevapsız bırakmıyoruz.” sözlerine yer verdi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10