Başkan Akay'a anlamlı hediye

Çerkezköy'de matematik öğretmenliği yapan Süreyya Ülkü Güler, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret ederek, down sendromlu kızı İnci'nin hikayesini anlattı

Çerkezköy 5.12.2017 22:27:00 0
Başkan Akay

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ziyaretten ötürü mutluluk duyduğunu kaydeden Başkan Akay “ Kitabın adı çok güzel olmuş. Çerkezköy’ün İncisine yakışık bir isim olmuş. Hediye edilen kitap içinde teşekkür ediyorum” dedi. Down Sendromu konusunda toplum olarak bilinçlendirilmesi gerektiğini kaydeden AKay “İnsanlarımızın Down Sendromu hakkında hassasiyetini artırması gerekiyor” diye konuştu. Akay, kitabın daha geniş kitlelere ulaştırılması adına önümüzdeki günlerde bir imza günü düzenlenebileceğini ifade etti.

 

KİTAP HEDİYE ETTİ
   

Kitabı yazmaktaki amacının Down Sendromlu çocukların eğitilebilir olduklarını herkese göstermek olduğunu ifade eden Süreyya Ülkü Güler, “Bu konuda uzun süre blok yazıları yazdım. Bir gün bir yayın evi tarafından blok yazılarımın toplanıp kitaba dönüştürülmesi konusunda teklif aldım. Daha sonra kızım İnci’nin hikayesini anlatıp, insanların Down Sendromlu çocuklara karşı daha duyarlı olmalarını sağlamak amacıyla bu teklifi kabul ettim” diye konuştu. Süreyya Ülkü Güler, bu zamana kadar kendilerine verdiği desteklerden dolayı da Belediey Başkanı Vahap Akay’a teşekkür ederek kendisine imzalı bir kitap hediye etti.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10