Artan şikayetler değerlendirildi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 41'nolu Kapaklı Kooperatifin TETUS dönüşümü kapsamında düzenlenen toplantıya katıldı.

Kapaklı 5.12.2017 22:33:00 0
Artan şikayetler değerlendirildi

MANDALI ELEŞTİRMİŞTİ

 

CHP Kapaklı 2.Olağan kongresinde minibüsçülerin sıkıntısını dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı
İrfan Mandalı, bu uygulama ile ilçeye yapılmayan yatırımların 1 Nisan 2019’da seçimi kaybettirebileceğini belirterek Albayrak’a eleştirilerde bulunmuştu. Bu yapılan eleştirinin ardından önceki gün Kapaklı’ya gelen Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, 41'nolu Kapaklı Kooperatifin TETUS dönüşümü kapsamında düzenlenen toplantıya katıldı.

 

GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİNDE BULUNULDU

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kapaklı İlçe Hizmet Binasında düzenlenen toplantıya Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra, Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkan Danışmanı Şeref Çetin, Genel Sekreter Yardımcısı Fatih Ünsal, Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral, Zabıta Dairesi Başkanı Hasan Bayram ve kooperatif yetkilileri katıldı. Toplantıda 41'nolu Kapaklı Kooperatifinin TETUS dönüşümü ile ilgili izlenecek olan yol haritası görüşüldü. Kooperatif yetkilileri, Kapaklıdan Çerkezköy'e giden araçların Çerkezköy'deki güzergâhlarının tekrar değerlendirilmesini talep ettiler. Çalışmaların değerlendirildiği toplantı görüş alışverişi ile son buldu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10