İnsanlığımız sokaklarda!

Ülke genelinde ve Çerkezköy'de gençleri bataklığa sürükleyen sentetik uyuşturucu tehlikesi giderek artarken, pratik yöntemlerle üretilen ve binlerce genci ölüme sürükleyen sentetik uyuşturucu bonzai

Çerkezköy 7.12.2017 20:06:00 0
İnsanlığımız sokaklarda!

3-5 liraya temin edilebilen kimyasal uyuşturucuyu kullananlar, sokaklarda adeta zombiler gibi gezerken, bazılarının sızması dikkatlerden kaçmıyor.

 

ŞEKİLDEN ŞEKLE GERİYORLAR

 

Çerkezköy ilçe merkezinde sentetik uyuşturucuların en zararlılarından bonzai bağımlısı gençlerin girdiği krizlere ait anların görüntüleri yürek burkan cinsten... Son dönemlerde sıkça yaşanan bu manzaralar 'İnsan kendine böyle bir şeyi neden yapar' dedirtiyor. Gençler, uyuşturucu maddenin etkisiyle adeta şekilden şekle giriyor.

 

ZORLA UYANDIRILDILAR

 

Türkiye genelinde her geçen gün artan uyuşturucu kullanıcılarından payını alan Çerkezköy’de gençlik başta olmak üzere insanlar adeta bu bataklığın girdabında gün be gün eriyor. Sentetik uyuşturucu maddeye bağımlı gençlerin ibretlik halleri ise önceki gün objektiflerimize yansırken, neredeyse her gün yaşanan içler acısı bu tablolar yine yürekleri sızlattı. Gaziosmanpaşa Mahallesi Şoförler Odası Derneği lokali yanında aldıkları uyuşturucunun etkisiyle sızan iki genç mahalle sakinlerinin polise ve sağlık ekiplerine haber vermesiyle zorlukla uyandırıldılar. Çocuklarının düştüğü bu durum karşısında ailelerde evlatlarının gözlerinin önünde erimesi karşısında çaresiz kalırken, vatandaşlar son dönemler de artan madde kullanımıyla ilgili yetkililerin okullarda ve sokaklarda etkin önlemler almasını istiyorlar.

 

Haber / FaikOnur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10