TEMA'dan İrmet'e teşekkür ziyareti

TEMA Vakfı Çerkezköy Temsilcisi Nilüfer Ceylan önceki gün İrmet Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op.Dr. Ahmet Türker'e teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çerkezköy 10.12.2017 21:30:00 0
TEMA

TEMA’DAN İRMET’E TEŞEKKÜR BELGESİ

 

TEMA Vakfı Çerkezköy Temsilcisi Nilüfer Ceylan ziyarette yaptığı konuşmada, İrmet Hastanesine TEMA vakfına vermiş olduğu desteklerden ötürü teşekkür ziyareti gerçekleştirdiklerini kaydetti. Ceylan “ İlçemizin ülke ve uluslar arası sağlık hizmeti veren özel hastanelerinden olan İrmet Hospital Yönetim Kurulu Başkanı değerli  hekimlerimizden Op.Dr. Ahmet Türker’e gerek hastane yönetimi gerekse şahsen daha yeşil ve temiz bir dünyada yaşamamıza yardımcı olma yönünde yaptıkları gönüllü çalışmaları ve katkı ve de destekleri nedeniyle çok teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

TEMA  Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Deniz Ataç’ın imzası bulunan teşekkür belgesini Türker’e takdim etti.

 

“DESTEĞİMİZ SÜRECEK”

 

İrmet Hastanesi Yönetim Kurulu Başkanı Op. Dr. Ahmet Türker’de “ TEMA Vakfı’nın bizlere verdiği teşekkür belgesi için şahsınızda Tüm TEMA Vakfı yönetimine ve gönüllülerine çok teşekkür ediyorum.Bizlerde birer TEMA vakfı gönüllüsü olarak bu güne kadar olduğu gibi bundan böylede TEMA’ya desteğimiz devam edecek. İyi bir gelecek için doğayı korumak ve kollamak için herkesin üzerine düşeni yapmasına inanıyoruz. Bizde İrmet olarak üzerimize düşeni en iyi şekilde yapmaya özen gösteriyoruz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

                                                 


0282 726 91 91
0282 747 65 10