Mustafa As adaylığını açıkladı

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa As oda yönetimi ile dün odada 10.30-11.30 saatleri arası yaptığı 2017 yılı son yönetim kurulu toplantısında oda baş

Çerkezköy 12.12.2017 20:24:00 0
Mustafa As adaylığını açıkladı

FAYDALI HİZMETLER YAPTIĞIMIZA İNANIYORUM

 

Mustafa As yönetim kurulu toplantısı sonunda düzenlediği basın toplantısında şu açıklamalarda bulundu: “Bu gün oda yönetimimizle 2017 yılının son toplantısını yaptık. Yaptığımız toplantıda 2017 yılı içindeki çalışmalarımız hakkında görüş alışverişinde bulunduk. Oda üyesi şoför esnafımız adına iyi ve faydalı hizmetler yaptığımıza inanıyoruz. Oda başkanlığı görevine geldiğim iki yıldan bu yana yönetimimizle tam bir uyum içinde birlik beraberlik sergileyerek sen ben demeden odamız ve üyelerimiz için elimizden gelenin en iyisini yapmaya özen gösterdik. Oda yönetimimize de bu güne kadar görev yapan arkadaşlarımıza da sergiledikleri özverili çalışmaları nedeniyle  teşekkür ediyorum. Toplantımızda  ayrıca kongre tarihini belirledik. Kongremizi 21 Ocak Pazar günü Saat 10.00da Beylice Düğün Salonu’nda yapılmasını karar aldık”

 

KONGREDE ADAYIM

 

Mustafa As, 21 Ocak tarihinde yapılacak Oda olağan genel kurulunda başkanlığa aday olduğunu da açıklayarak, “25  Mart 2016  tarihinden bu yana yürüttüğüm oda başkanlığı görevim süresince yönetim kurulu arkadaşlarımla tam bir uyum içinde çalışma sergiledim. Bugüne kadar odamız adına faydalı  çalışmalar yaptık. Önümüzdeki dönemde daha kaliteli ve daha istikrarlı ve de şeffaf hizmet vermek ve projelerimizi devam ettirerek hayata geçirmek ve odamıza kaynak sağlamak için tekrar adayım.Ben burada seçimlerde benimle birlikte seçime girecek olan aday arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.Seçimde  başkan kim olursa olsun odamız için hayırlı olmasını diliyorum.Seçilmeyen arkadaşlarımızda seçilenin yanında olacağına da eminim.Seçim bir yarıştır kazanılır kaybedilir ancak kazanan odamız olsun. Benimle birlikte seçime girecek olan aday arkadaşlarıma da başarılar diliyorum. Seçim bir yarıştır kazanılır kaybedilir ancak kazanan odamız ve üyelerimiz olur. Kimsenin kimseye küsme ve kırgınlık duymasına gerek yok.Seçim üyelerin aday tercihidir.Şu anda benimle birlikte Recep Şahin ve birde Fatih Kaleli arkadaşımızın aday olduğunu öğrendim yani başka aday çıkmaz ise seçime üç aday olarak gireceğiz.Bu güne kadar odamız üyesi her esnafımıza eşit mesafede durdum ve yeniden başkan seçildiğimde de eşit mesafede duracağım her esnafımız bizim için değerlidir.Bol adayla seçim girmek demokrasinin en güzel örneğidir ve iyi bir seçim olacağına da inanıyorum” dedi.

 

BU BİR BAYRAK YARIŞIDIR

 

Mustafa As şöyle devam etti, “Bir kez daha üstüne basarak söylüyorum. Başkanlık görevine geldiğim yaklaşık iki yıldan bu yana oda imkanlarımız ve arkadaş desteği ile esnaflarımıza en iyi şekilde hizmet vermeye özen gösterdik. Bu seçim bir bayrak yarışıdır.Seçilmeyen ben artık yokum demeyecek ve seçilenin yanında olacak.Biz şoförler ve otomobilciler esnaf odası olarak büyük bir aileyiz aile fertleri arasında kırgınlık küslük olmaz ve olmamalı.Seçime girecek diğer başkan adayı arkadaşlarıma da başarılar diliyorum.21 Ocak Pazar günü yapacağımız genel kurulumuza tüm oda üyelerimiz davetlidir  ve bekliyoruz” diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10